Hoscakal Sevdigim Hoscakal (Siir Gibi Bisi :) )
-
Romantik şarkıları serin aksam üstüleri yaşadık seninle.En güzel çiçekleri verdin bana.Rüyalarda bile hep ikimiz vardık.Gerçek aşkı tattık bunu sende biliyorsun..!!Öyleyse hep aynı duygularla kalmalı değil mi?Biz birlikte olmasak da...Güzel başlayan çok güzel yaşanan bu aşkı aynı temiz duygularla bitirmeliyiz.Şimdi de ayrılığın en güzelini en acısını yine biz yaşıyoruz...Ne dersin bu da Allah’ın bir lütfü değil mi bize?Lütfen ağlama...Neden benimkilerle yarışıyor göz yaşların?Sen benim güçlü kocaman sevgilim değil misin?Güçlüsündür sen...Seni hep böyle hatırlamak istiyorum, haydi sil gözyaşlarını.Hava da kararmak üzere, zaman bize hep acımasızdı zaten.Yine öyle çabuk olmamızı istiyor herhalde..artik gidiorum buralardan...Bir de küçük bir istek ARKANA DÖNÜP BAKMA TAMAMMI HERSEY BURADA BITSIN...HOSCAKAL SEVDIGIM HOSCAKAL....
-
hayırdır nereye gidiyon :)
kim üzdü La bu kızı? :))
-
Designer bunu yazdı:
hayırdır nereye gidiyon :)
kim üzdü La bu kızı? :))
ruhsuzsuun a.q büyüğüm olmasan ruhunu zikiim dicektim ama demiyom :Dharbiden bööle kalbimin ritmi değişti okurken
-
ruhmu? o ne??
:)
-
hakikaten o ne kine?
-
Designer bunu yazdı:
ruhmu? o ne??
:)
masmavi bişi sanırım (= -
Güzel olmuş valla kardeş helal ya...
-
valla ruh sanırım hehe
-
sanki kendime yazılmış hissettim..çok sağlam ve içten olmuş wala...böle midemde bi sancı hissettim..töbe töbe yaw :(
-
12/1/2005
Gülim mi ? :) Ağlayayım mı ? :(
Toplam Hit: 2987 Toplam Mesaj: 10