Htc İncredible S Tamir Yardım
-
selamlar müridler aveadan aldığım htc incredible s in dokunmatiği bozuldu ayrıca kasada iyice yıprandı bende aliexpress ten dokunmatik ekran ve kasa aldım bunların değişimi yapılacak ayrıca kamerası bozuk ve şarj olmuyor pili şarj ederek kullanılabiliyor.Sormak istediğim bu bilgiler hususunda masraf nekadar olur ortalama telefoncu arkadaşlar yardımcı olurlarsa sevinirim ona göre burdaki çakal telefonculardan kazık yememiş olurum.
-
dokunmatik bozuk
kasa yıpranmış
kamera bozuk
şarj olmuyor
hacı dayı epey masrafı çıkar gibi astarı yüzünden pahalıya mal olur kaç yıllık tel bu ?
-
GodofWar bunu yazdı
selamlar müridler aveadan aldığım htc incredible s in dokunmatiği bozuldu ayrıca kasada iyice yıprandı bende aliexpress ten dokunmatik ekran ve kasa aldım bunların değişimi yapılacak ayrıca kamerası bozuk ve şarj olmuyor pili şarj ederek kullanılabiliyor.Sormak istediğim bu bilgiler hususunda masraf nekadar olur ortalama telefoncu arkadaşlar yardımcı olurlarsa sevinirim ona göre burdaki çakal telefonculardan kazık yememiş olurum.
ulaş bana hacım
-
Hocam 1.5 yıllık cihaz aldgm ilk gun kamera bozuldu sonra azcık dokunmatik derken sonra sarj olmamaya başladı tembellikten servisede götürmedim artik servislik halide kalmad.ı yeni tel aldım bunu kardesime vericem o yuzden kamerasi olmasada olur yani dokunmatik sorunsuz olsun yeter.