İ8190 Samsung Galaxy S3 Mini

1. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    lugur
    lugur's avatar
    Erkek

Arkadaslar s3 mini alacağım ancak adam telefonu için orijinal ama Grey ürün dedi bunun ne olduğunu bileniniz varmı? Sizce alınır mı?

2. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    UmutxTR
    UmutxTR's avatar
    Erkek

parelel ithalat ürünü demek. genpa kvk yerine ürünü getiren firmanın kendi garantisine yolluyorsun ürünü.

Tbt Haftanın Sözü LynXMaSTeR; Bu cep numaralarını arayıp ben sizin hattınızı almak istiyorum, bana devredin, masrafları benden, üzerine de 100 lira vercem deyim belki satarlar.
  3. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    DevilKingtr
    DevilKingtr's avatar
    Erkek

fiyat ne dedi ?

Viski var önlerinde , Ne içen dediler ? ırakı dedim ben https://www.kisa.link/QobI
  4. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    lugur
    lugur's avatar
    Erkek

Fiyat 400 dedi ama pazarlık yapcaz. Ancak satan kisi Grey olayına işlemcisi biraz yavaş ve bazı oyunları acmıyor dedi. Birde  Özellikle sordum orjinal mı diye oda evet dedi anlamadım alsam mi almasam mı 

lugur tarafından 05/Ağu/13 11:29 tarihinde düzenlenmiştir
  5. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    LynXMaSTeR
    LynXMaSTeR's avatar
    Erkek

hocam 400 liraya korede bile bulamazsin o urunu, replikadir bence, piyasada 170liraya bile var

goo.gl/qBNZmW
  6. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    Bilirkişi
    mkyb
    mkyb's avatar
    Erkek

Çakmadır o.400 Liraymış.Birde pazarlık payı varmış. :)

Yaşlandıkça 50 liralık saatin ve 5.000 liralık saatin aynı şeyi gösterdiğini fark edeceksin. 1.000.000 liralık ve 100.000 liralık ev aynı yalnızlığı barındırır. 1.000 liralık Android ile 20.000 liralık iPhone Pro kimse aramadıktan sonra aynıdır. Materyalist şeylerde gerçek mutluluk bulunmaz. Asıl mutluluk bir çift memededir. Enflasyon yüzünden bu imzayı bir ara güncellemek lazım. Bin liraya telefon kalmadı amk.
  7. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    lugur
    lugur's avatar
    Erkek

o zaman buradan alınmaz sonucu çıkarıyorum...

Toplam Hit: 968 Toplam Mesaj: 7