folder Tahribat.com Forumları
linefolder Network - İnternet
linefolder İnternet Bağlantısı Sürekli Kopuyor

İnternet Bağlantısı Sürekli Kopuyor

1. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    raul
    raul's avatar
    Erkek

beyler bilgisayarın uzun bir süre ara verdiği problem kaldığı yerden son hızıyla devam ediyor .

ortada hiçbir şey yokken birden internet kopuyor .
    ama bununla ilgili hiçbir şey çıkmıyor uyarı minvalinde . yani bağlantınız koptu kablo çıktı vs demiyor .

restart atınca veya ağ bağlantısını iptal edip yeniden etkinleştirince geliyor internet .

iş yerinde 8 saat içinde 10 15 kere yaşanıyor bu olay . hayattan soğudum . nedir bunun çözümü ?

2. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    d3lete
    d3lete's avatar
    Erkek

Hocam benimde olmuştu bir ara öyle telefon kutusundan eve gelen kabloda sıkıntı vardı değişmiştim ve düzeldi telefonlarda falan gıcırtı var mı hocam eğer varsa dsl hattında sıkıntı var.

3. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    2021 Talihlisi
    samaccc
    samaccc's avatar
    Erkek

laptopta aynı sorun bios pilinden çıkmıştı .pil bitince yapıor ıle.

Minimalist Değilim Tembelim
  4. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    Astrahan
    Astrahan's avatar
    Erkek

Hocam uzak bir ihtimalde olsa ağınıza saldırı olabilir.Ne üzerine çalıştığınızı bilmiyorum.

There is Beauty in Destruction.
  5. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    yunusdogan
    yunusdogan's avatar
    Erkek

benim airties modemde oluyordu.. 

torrent açıyordum sonra nette gezemez oluyordum..

torrenti kapantıca aynı sıkıntı devam ediyordu

modemi veya ağ bağlantısını aç kapa yapınca düzeliyordu.. 

şimdi tp link kullanıom onda böyle bir sıkıntı yok

6. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    syklops
    syklops's avatar
    Erkek

format atmıştım sürekli kopmaya devam etti, en son antivirüsü kaldırdım, bitdefender vardı, kaldırdım şuan güzel, belki antin yapıyordur

7. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    zalimadam
    zalimadam's avatar
    Erkek

modem ile ilgili bir sorun müdür.

oksitlenme olabilir. modemde kronik bir arıza olablir. elektrikte belli olmayan ani düşüşler olablir.

bir kaç örnek ile gizemli internet problemlerini yazayım buraya:

1. kasap dükkanı olan bir müşterinin iş yerinde internet kopmaları şikeyeti ile gittim. ttnet görevlileri ne yapmışsa problemi çözememişler.

oturdum bilgisayarın başına hakkaten hiç durduk yere itnernet 15 sn gidiyor ama modem normal herşey normal.

tesadüfen keşfettim: dev gibi soğutma makinası devreye girince elektrikte ani düşüş oluyor ve modemi manyaklaştırıyor.

hemen bir ups bağladım ve o gün bu gündür şikayet yok.

2. müşterinin birinin sürekli sabah ve öğle saatlerinde interneti kopuyor ama akşamları sorun yok .

bir baktım karmaşık tellerin üstünde kuşlar gezinirken internet gidiyormuş. hemen hattı değiştirdim taş gibi oldu.

3. baynın biri sürekli internet gidiyor problemi ile beni arıyordu gidip bakıyordum sorun yok bir gün saatlerce test yaptım sıkıntı yok.

en son modemi değiştirdim kadın yine gitti dedi.

adım adım herşeyi sordum. meğer kadın ben geldiğimde modemin üstüne örttüğü dantelli örtüyü kaldırıyor muş.

ben gittiğimde ise modem güzel görünsün diye üstüne dantelli örtü koyuyormuş modem ısınınca kopmalar isyanlar yapıyormuş.

edit: hayır pompa için çağıırıyor desem hiç yüz de vermiyor ulan boşuna günahını aldık kadının.

sende bir inceleme yap iş yerinde ne var ne yok hatların durumu ne modemin sıcaklığı ne durumda elektrikte sıkıntı varmı diye.

ha başka bir pc sorun çıkartmıyorda sadece senin pc sorun yapıyorsa 10 liraya bir eternet kartı tak kesin çözüm olur.

driver la falan uğraşma eternetin  de kronik arıza olablir.

zalimadam tarafından 15/Ağu/14 12:04 tarihinde düzenlenmiştir

fukara hamam böceklerini zehirleyen adam.
  8. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    raul
    raul's avatar
    Erkek

arkadaşlar internet zeminden betonun içinden geliyor . modeme ulaşma şansım yok . ama kablonun ucunun girdiği soket değiştirildi tümden. bi temassızlık vardı galiba . şu an hiçbir sorun yok . teşekkürler

Toplam Hit: 936 Toplam Mesaj: 8