İos Servis Yok Hatası

1. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    MeTiN_7
    MeTiN_7's avatar
    Erkek

Merhaba arkadaşlar telefonum ios 13 pro 17,6 sürümündeyim bu sabah herhangi bir sorun yoktu çalışma odamda işlerimi hallederken eşim şirket telefonumu aradı telefonun neden kapalı diye baktığımda ise telefonda servis yok yazdığını gördüm operatörüm olan Türkcelli aradım kontrol ettiklerinde kendilerinden kaynaklı birsorun olmadığını söylediler. Telefonu kapadım açtım uçak modu ağ ayarlarını sıfırladım fakat ne yaptıysam düzelmedi. Türkcel Esim kullanıyorum bu arada tekrar etkinleştirmeyi denedim yine olmadı apple desteğe yazdım bir test yaptılar sorun yine düzelmedi. 

Böyle birşey başına gelen varmı ?  Nasıl bir yol izlemeliyim telefonum garantili fakat donanımsal olduğunu sanmıyorum sabah kullanıyordum çünkü darbe hasar önceden düşme fln hiç yaşamadım.

MeTiN_7 tarafından 16/Tem/24 13:47 tarihinde düzenlenmiştir

olması gereken şeylerın adını iyilik yapmak koymuslar..
  2. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    EscDewil
    EscDewil's avatar
    Erkek

Fiziksel hat düzgün çalışıyor mu hocam

3. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    Bilirkişi
    mkyb
    mkyb's avatar
    Erkek

İmei numaranı bi sorgulat. Kayıtlı gözüküyorsa birisinden rica edip 2 dakika onun sim kartını kendi telefonuna tak. Hat gelirse e-sim patlamıştır. E-sim şuan daha tam oturmadı. Çok sorun çıkarıyor.

Yaşlandıkça 50 liralık saatin ve 5.000 liralık saatin aynı şeyi gösterdiğini fark edeceksin. 1.000.000 liralık ve 100.000 liralık ev aynı yalnızlığı barındırır. 1.000 liralık Android ile 20.000 liralık iPhone Pro kimse aramadıktan sonra aynıdır. Materyalist şeylerde gerçek mutluluk bulunmaz. Asıl mutluluk bir çift memededir. Enflasyon yüzünden bu imzayı bir ara güncellemek lazım. Bin liraya telefon kalmadı amk.
  4. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    beytullahgol
    beytullahgol's avatar
    Erkek

17.6 sürümü beta mı? 

5. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    mavii
    mavii's avatar
    Erkek

Turkcellde bende aynı saçmalığı yaşamıştım 6 aylık mı ne veriyormuş e-simi sonra yeniden çıkarmak gerekiyor demişti müşteri temsilcisi. E-sim takılı olan imei kontrol eder misin o da patlamış olabilir eğer öyle ise 500 liraya 2-3 ay kayıt yapan bir yer buldum benim 2. imei kapanmıştı ona açtırdım 1 hafta oldu..

6. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    MeTiN_7
    MeTiN_7's avatar
    Erkek

Arkadaşlar cihazım Türkiye cihazı ve halen garantisi devam etmekte imei patlama nasıl olacak ? Ama e sim olayını aksam bi yetkili bayisine gidip baktıracağım. Başka sim takarak bakmak aklıma gelmemişdi deniycem teşekkür ederim. 17,6 beta sürüm evet oda aklıma geldi ondan kaynaklıda olabilir düşüncesindeyim ama uzun süredir aynı sürümdeyim ve bugüne kadar hata ile hiç karşılaşmadım durup dururken gitmesi tuhaf geldi.

olması gereken şeylerın adını iyilik yapmak koymuslar..
Toplam Hit: 609 Toplam Mesaj: 6
ios servis yok