Iphone 3Gs İn Alınırı Varmıdır ?
-
hacılar alacağımdan değilde bu telefon kampanyalıymış. bu telefonun bugün alınırı varmıdır ? 4- 4gs çıkmışken üstüne ?
ayda 39 tl taksitle veriyo trcell
4 ü 109 tl den veriyo.
yani parayı bulunca almaya değermi halen bu telefon ?
-
Ben kullanıyorum çok da memnunum tavsiye ederim gayet güzel bir telefon 4gs i bilmiyorum ama 4 den farkı çözünürlük ,flash birkaç uygulama dıştan bakılınca hızda bi farklılık göremedim şahsen.
-
hocam link varmı link.
bende bakınıp duruyordum ama
aylık 138.9tl ye gelmiyor mu ?
http://www.turkcell.com.tr/bireysel/kampanyalar/Sayfalar/iPhone-3GS-Kampanyasi.aspx
-
Yeco bunu yazdı:
-----------------------------
Ben kullanıyorum çok da memnunum tavsiye ederim gayet güzel bir telefon 4gs i bilmiyorum ama 4 den farkı çözünürlük ,flash birkaç uygulama dıştan bakılınca hızda bi farklılık göremedim şahsen.
-----------------------------4ten farkı,
çözünürlük
kamera
flaş
işlemci
ekran kartı
ram
zaten geriyede baska birşey kalmıyor. öyle bi söylemişsinki neredeyse aynı.
kısacası alınmaz artık, o çözünürlekti telefonlar tarih oldu. 480x800 ler standartlasmaya basladı. htc desire al aynı paraya 1ghz işlemci ve 480x800 çözünürlüğü var. samsung galaxy s te bakabilirsin.
-
android al android ayponmu kaldi bu devirde
-
ben aslında galaxy i9003 düşünüyordum. ama eleman 39 tl diyince baya uygun gibi geldi.
kamu tarifesine bu fiyat yanlız normalde daha pahalıymış.
-
up konu hakkında bilgisi olanlardan bi kaç kişi daha yazarsa sevinirim.
-
işte iphoneum olsun diyosan al da hacı bi çok farkı var 4ten yani ben olsam almam
-
bende kullanıyorum hocam şuan için bi eksiklik hissetmiyorum kullanamadığım bi uygulama olmadı ios 5 tede gayet hızlı çalıştığı görünüyo izlediğim videolarda ve okuduğum haberlerde ama şuan 4.3.3 te kullanıyorum gayet stabil sorunsuz. ios5 te jailbreak durumları filan ne bilmiyorum ama uzunca bi süre geçmem daha ben öyle düşünüyosan sende alabilirsin.
-
al hocam biraz kullan sonra takasa girip 4 alırsın sonrada 4s alırsın ılla dırek 4s alıcan diye bişey yok. bnce ıphone diğer tüm tellerden farklı bir cihaz .
işletim sistemi olarak bakılıcak olunursa suan androıd daha gözde ve önü açık gibi ama o kadar cok kurcalamıyorsan bnm gibi ıphone 3 4 4s alabılırsın dedıgım gıbı yukselterek git hem alısmıs olursun kullanımına :)