İphone 3GS İos 6 Güncelleme Sorunu (Acil Yardım)
-
Sa arkadaşlar ;
İphone 3gs telefonum var sürümü ios 4.2.1 . Ben bunu dün gece ios 6 ya güncelledim ancak şu etkinleştirme ekranını bir geçemedim .Dili
seçiyorum next diyorum ülkeyi seciyorum next diyorum wifi ye baglıyorum next diyorum sonra " İphone unuz etkinleştiriliyor " yazıyor ama
hic bisey oldugu yok . He bide sol üstte " Servis Yok " yazıyor . Bi 3-4 dk bekledikten sonra şu hatayı alıyorum:
" Etkinleştirme sunucusu geçici olarak kullanılamadığı için, iPhone'unuz etkinlestirilemedi. Etkinlestirmek icin iPhone'unuzu iTunes ' a baglamayı
deneyin veya birkac dakika sonra yeniden deneyin.
Bu sorun sürerse, apple.com/support adresinden Apple Destek ' e danışın . "
Altta da yeniden dene diye bi buton var en az 20 kere denedim sürekli aynı hatayı alıyorum şebekeyi de tanımıyor kafayı yedim iTunes ' a
da bagladım bisey oldugu yok yıne aynı hatayı alıyorum. Yardımcı olabilecek varsa çok makbule geçicek valllahi
EDİT :
1 2
3 4
Ve sonuç :
-
ilk önce ios 5 e güncellemen gerekli
-
cihazın unlock'suz çünkü.
-
Sakın güncelleme ben yaptım çok pişmanım. En basiti banka mesajları görünmüyor boş ekran çıkıyor.
-
Sim kartı çıkart öyle dene
-
restore at
-
kartı çıkarttım denedim yine olmadı simdi restore etmeye falan çalışıyorum sürüm düşürmeye çalışıcam ama shsh kaydı gerekiyomus onu
ayarlamaya calısıcam sımdı