İphone 6 - Apple Kimliği Sıfırlama Yapamama (Hatalı Url)
-
Beyler sikko bir ip6 telefonum var, apple şifresini sıfırlamak için link istedim linkler çalışmıyor varolmayan bir sayfaya yönlendiriyor, sorunu nasıl çözebilirim?
-
Sorunu apel ile çözersin. Sana link gönderenlere sor.
-
x-files bunu yazdı
Sorunu apel ile çözersin. Sana link gönderenlere sor.
kardeş sistem linki otomatik atıyor, insan yazmıyor yani.
-
Hocam sadece bir teori sunmak istiyorum
Başıma geldi de benim ekran kırık aynı zaman da arada donma yapıyor ses tuşu ve orta tuş manuel bir aç kapa yaptım sonra ekran düzeldi, sıfırlama istedim geçersiz url durumu yaşadım ios sürümü eskiydi güncelleme çekti , tekrar istediğim de düzelmişti çok derin teçhizatlı biri olmayarak belki eski sürümden dolayı ölü link yeni sürümde yenilenmiş linkler diye düşünmüştüm tabi düşüncem ne kadar doğrulandı o konu da hiç emin değilim
-
EricNorthman bunu yazdı
Hocam sadece bir teori sunmak istiyorum
Başıma geldi de benim ekran kırık aynı zaman da arada donma yapıyor ses tuşu ve orta tuş manuel bir aç kapa yaptım sonra ekran düzeldi, sıfırlama istedim geçersiz url durumu yaşadım ios sürümü eskiydi güncelleme çekti , tekrar istediğim de düzelmişti çok derin teçhizatlı biri olmayarak belki eski sürümden dolayı ölü link yeni sürümde yenilenmiş linkler diye düşünmüştüm tabi düşüncem ne kadar doğrulandı o konu da hiç emin değilim
hocam işlemi mail içinden yapıyorum, telefondan yapmıyorum, pc açık, pc den yapıyorum işlemi.
-
Gerçek hak sahipleri için çeşitli doğrulama yöntemleri ile sorun hallolabiliyor.
Güvenlik sorusu, cep telefon numarası, e-mail vb.
Ağır bir tramva ile herşey unutulmadıysa yardımı dokunabilir. Ancak diğer türlü keyfiyetlerde yasal boşluk, illegal durumlar meydana gelir ve telefon "stuck" moda girer.