İphone 7 Ses Sorunu
-
Emektarın hala gideri var intihar edene kadar devam etmek istiyorum lakin bu aralar normal aramalarda sesim bozuk gidiyor karşı tarafa fakat whatsap üzerinden aradığımda herhangi bir sıkıntı yok. Artık iletişim kuramamaya başladım insanlarla normal aramalardan.
Ne yapmak lazım gelir acaba varmı bi öneride bulunacak. Yaşadığım yerde işten anlayan olmadığından rasgele bir telefoncuya bırakmak istemiyorum. Direkt şunu değiştir demek istiyorum.
-
Hoparlör de konuşurkende aynımı ?
-
Whatsapp'tan arayınca arkadaki video kaydı için olan mikrofonda çalıştığı için sesin normal gider. 7'lerde mikrofon sorunu kronik ama belkide senelerin birikimi içine pislik dolmuştur. Şekersiz sakızı çiğne sonrasında mikrofon kısmına yapıştır çek. Şarj girişi ve hoparlörede aynısını yap. Oradaki tüm kiri sakız üstüne topluyor.
-
@ErasToX
Aynen hocam hoparlör veya nomal farketmiyor bozuk gidiyor. Whatsapta ise dediğim gibi hiçbir parazit dahi yok.
Bu bozukluk ise sürekli değil 10 kelimenin 8 i bozuk 2si normul sıkıntısız. Bazende tam tersi 8 i bozuk 2 si normal.
@Mkyb
Dediklerini yaptım toz muhabbetini ama mikrofon olayı mantıklı geldi.
-
Operatör üstünden birisini arayıp sesi hoparlöre ver yine sorunsuz konuşursun. Çünkü ikinci mikrofon devreye giriyor.
-
Hoparlördede sorun oluyor hocam ama? O zaman senin öbür dediğin toz muhabbeti olabilir ayrıca ben dediğini uygulayım bir bakalım nasıl olucak.