İphone 7 Ses Sorunu

1. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    rushOut
    rushOut's avatar
    Erkek

Emektarın hala gideri var intihar edene kadar devam etmek istiyorum lakin bu aralar normal aramalarda sesim bozuk gidiyor karşı tarafa fakat whatsap üzerinden aradığımda herhangi bir sıkıntı yok. Artık iletişim kuramamaya başladım insanlarla normal aramalardan. 

Ne yapmak lazım gelir acaba varmı bi öneride bulunacak. Yaşadığım yerde işten anlayan olmadığından rasgele bir telefoncuya bırakmak istemiyorum. Direkt şunu değiştir demek istiyorum. 

Biz bizimle bizdeydik Biz bizimle bize geldik Biz bizimle bizdeyken Bizi bizden mi sorarlar
  2. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    ErastoX
    ErastoX's avatar
    Erkek

Hoparlör de konuşurkende aynımı ?

3. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    Bilirkişi
    mkyb
    mkyb's avatar
    Erkek

Whatsapp'tan arayınca arkadaki video kaydı için olan mikrofonda çalıştığı için sesin normal gider. 7'lerde mikrofon sorunu kronik ama belkide senelerin birikimi içine pislik dolmuştur. Şekersiz sakızı çiğne sonrasında mikrofon kısmına yapıştır çek. Şarj girişi ve hoparlörede aynısını yap. Oradaki tüm kiri sakız üstüne topluyor.

Yaşlandıkça 50 liralık saatin ve 5.000 liralık saatin aynı şeyi gösterdiğini fark edeceksin. 1.000.000 liralık ve 100.000 liralık ev aynı yalnızlığı barındırır. 1.000 liralık Android ile 20.000 liralık iPhone Pro kimse aramadıktan sonra aynıdır. Materyalist şeylerde gerçek mutluluk bulunmaz. Asıl mutluluk bir çift memededir. Enflasyon yüzünden bu imzayı bir ara güncellemek lazım. Bin liraya telefon kalmadı amk.
  4. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    rushOut
    rushOut's avatar
    Erkek

@ErasToX

Aynen hocam hoparlör veya nomal farketmiyor bozuk gidiyor. Whatsapta ise dediğim gibi hiçbir parazit dahi yok.

Bu bozukluk ise sürekli değil 10 kelimenin 8 i bozuk 2si normul sıkıntısız. Bazende tam tersi 8 i bozuk 2 si normal.

@Mkyb

Dediklerini yaptım toz muhabbetini ama mikrofon olayı mantıklı geldi.

Biz bizimle bizdeydik Biz bizimle bize geldik Biz bizimle bizdeyken Bizi bizden mi sorarlar
  5. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    Bilirkişi
    mkyb
    mkyb's avatar
    Erkek

Operatör üstünden birisini arayıp sesi hoparlöre ver yine sorunsuz konuşursun. Çünkü ikinci mikrofon devreye giriyor.

Yaşlandıkça 50 liralık saatin ve 5.000 liralık saatin aynı şeyi gösterdiğini fark edeceksin. 1.000.000 liralık ve 100.000 liralık ev aynı yalnızlığı barındırır. 1.000 liralık Android ile 20.000 liralık iPhone Pro kimse aramadıktan sonra aynıdır. Materyalist şeylerde gerçek mutluluk bulunmaz. Asıl mutluluk bir çift memededir. Enflasyon yüzünden bu imzayı bir ara güncellemek lazım. Bin liraya telefon kalmadı amk.
  6. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    rushOut
    rushOut's avatar
    Erkek

Hoparlördede sorun oluyor hocam ama? O zaman senin öbür dediğin toz muhabbeti olabilir ayrıca ben dediğini uygulayım bir bakalım nasıl olucak. 

Toplam Hit: 271 Toplam Mesaj: 6
i̇phone 7