İş Arkadaşı Arıyoruz / Home Ofis / 15.00 - 21.00
-
Merhaba Arkadaşlar..
Haftanın 6
günü saat 15.00 - 21.00 saatleri arasında, bilgisayar üzerinden, evden çalışacak iş arkadaşları arıyoruz.
Çalışmalar internet üzerinden olacak ve çalışma saatleri boyunca bilgisayarınızın açık olması gerekecek.İşin Kısa Tanımı : Size vereceğimiz veri tabanı üzerinden yaklaşık 300 kelimelik metin seçecek, bunların bazı kelimelerini değiştirip kendi yorumunuzu katacaksınız.
6 saatlik çalışma saati içerisinde bu yaklaşık 25-30 kez tekrarlanacak.
Bir aylık ücret 950 TL olacak, aylık olarak ödeme yapılacak, ek mesailer ayrı hesaplanacak.Tercihen Istanbul'lu Muritler ön planda olacaktır.
Müşteri odaklı bir iş olduğu için işin ciddiyetinin farkında olan arkadaşlarla çalışmak istiyoruz, şartlar size uygunsa başvuru yapmanızı rica ediyoruz.Aranan Özellikler :
18 yaş ve üzeri
Çalışma saatlerine ve temposuna uyum sağlayabilecek
Hızlı okuma yeteneğine sahip
Pratik zeka ve yorum yeteneği olan
Tercihen metin yazarıDetaylı konuşmak için buradan mesaj atmayın lütfen, skype üzerinden yazarsanız sevinirim.
Not: Eklerken tahribat.com daki nickinizi yazarsanız sevinirim.Tahribat içerisinde çalıştıgımız arkadaşlar var aynı ortamda çalışma şansını yakalayabilirsiniz.
-
Skypeden olumlu olumsuz dönüş yaparsanız sevinirim ^^
-
yapmıyorlar malesef, kendisine özelden mesajda attım dönüş olmadı.
-
aga home ofis ise neden İst. ön planda oluyor , sebebi neydi ki
-
ReyiZ bunu yazdı
aga home ofis ise neden İst. ön planda oluyor , sebebi neydi ki
Sıkıntı çıktığında kolayca gidip ağız burun dalalım diye muhtemelen :))
-
Reyiz güzel bir işe benziyor başvurmak lazım
-
18 yasini gecmis biri.
Saat 3 den aksam dokuza kadar nasil is yapacak bu adamin hayat gayesi ne ki ? Okuyor olamaz 2. Ogretimler 5-6 gibi basliyor.
Calisiyorda olamaz anca gece bekcisidir de onunda uyumasi lazim.
Cidden isi kabul edenler bunlara cevap verebilir mi ?
Tamam isi yoktur da omrunden bir ayi bu ise ayirmak yerine surekli bir is icin iskura basvurupsa daha iyi...
Bilmiyorum saatler belki bana ters gelmistir.
-
zeybekustasi bunu yazdı
18 yasini gecmis biri.
Saat 3 den aksam dokuza kadar nasil is yapacak bu adamin hayat gayesi ne ki ? Okuyor olamaz 2. Ogretimler 5-6 gibi basliyor.
Tamam isi yoktur da omrunden bir ayi bu ise ayirmak yerine surekli bir is icin iskura basvurupsa daha iyi...
Hocam şu anda o saatlerde çalışan kişiler 1. öğretim öğrencileri . dersleri 2 civarı bitiyor zaten
-
Easx bunu yazdızeybekustasi bunu yazdı
18 yasini gecmis biri.
Hocam şu anda o saatlerde çalışan kişiler 1. öğretim öğrencileri . dersleri 2 civarı bitiyor zaten
Anladim :)
Amacim kimseye akil vermek ve arkadasin isini baltalamak degil. Sadece merak ettim. Eger oyle ise aylak aylak gezmektense is yapilmasini yeglerim :)