folder Tahribat.com Forumları
linefolder Ulaşım Araçları ve Seyahat
linefolder İstanbul Havalimanından Transfer

İstanbul Havalimanından Transfer

1. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    insidae
    insidae's avatar
    Erkek

Selamlar özel sebeplerden dolayı haziran ayında istanbul havalimanından edirneye transfer hizmeti almam gerekiyorda ortalama 10k civarı veriyor firmalar. 220 km mesafesi var. Daha uyguna çözebilecek tanıdığı olan veya fiyat olarak uygun ve güvenilir şirket bilen varmıdır? Uçak 14 gibi inecek havalimanından alıp tek yön bırakacak. 

Bir güldün yar sen, hep elime batan.Seni dalından kopardım, kandoldu avuçlarım..
  2. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    LynXMaSTeR
    LynXMaSTeR's avatar
    Erkek

hocam havalimanından istanbul seyahat firması direkt edirneye sefer yapıyor, 530 lira şu an güncel fiyat.

https://www.obilet.com/seferler/6664-372/2025-04-19

goo.gl/qBNZmW
  3. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    insidae
    insidae's avatar
    Erkek
    LynXMaSTeR bunu yazdı

hocam havalimanından istanbul seyahat firması direkt edirneye sefer yapıyor, 530 lira şu an güncel fiyat.

https://www.obilet.com/seferler/6664-372/2025-04-19

evet hocam genelde onu kullanırım ama bu sefer otobüste taşıyamayacağım ebatta eşyam var ve yanımda olması gerek. oradada kalacağım için kiralamak istemedim orada ihtiyacım yok araca. :)

10 değilde 5-6 ya okeyim da güvenilir yer bulmak zor.

insidae tarafından 15/Nis/25 02:06 tarihinde düzenlenmiştir

Bir güldün yar sen, hep elime batan.Seni dalından kopardım, kandoldu avuçlarım..
  4. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    Metanet
    Metanet's avatar
    Erkek

Esya boyutu buyuk mu hocam? 

Burda cok felsefi bir yazi yazdigini dusun , ne sen yorul ne de ben yorulayım. İş yapılmayacaklar listem : hipokondriyak
  5. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    Coiner
    Coiner's avatar
    Erkek

hocam eğer illa VIP olsun diye bir şartın yok ise sana korsan taksi bulabilirim pm gelirsen konuşuruz

www.fenomenevi.com | Sosyal medyanın her mecrasında 6 yıldır kesintisiz olarak müşterilerimize destek vermekteyiz. Amacımız müşteri deneyimini en üstte tutmak ve hizmetlerimize 24 saat devam edebilmek. Fenomenevi.com adresinden 7/24 kesintisiz olarak sipariş verebilirsiniz...
Toplam Hit: 227 Toplam Mesaj: 5
havalimanı havalimanı transfer