İstanbul Üniversitesi Muhasebe Bölümü (İkinci Öğretim) Okuyan Yada Bilen Müridler
-
arkadaşlar ösym 2009 1277377 kodlu istanbul üniversitesi muhasebe bölümü ikinci öğretim hakkında bilgi istiyorum yardımcı olurmusunuz kac puanla öğrenci alır öss de ilk tercihte yazıldığında çıkma ihtimali nedir bir de bu ikinci öğretimin örgün öğretimden farkı nedir cok lazım lütfen şimdiden teşekkür ederim
-
Sadece sunu soyliyim 2. ogrenimin 1. ogrenimden farki mesela birincisinde okula 8.30-16.00 saatlerinde gidersin, 2. ogretimde 16.00-21.000 saatlerinde gidersin. Sabah calisanlar icindir. Yilda 2.500 TL'ye yakin para bayiliyosun galiba.
-
Eğitim konularını eğitim bölümüne açınız!
-----
Tercihinin tutma ihtimalini öğrenmek sityorsan kendi başarı sıranı ve istediğin programın başarı sırasını karşılaştırmalısın.
-
şu dönemde 2,cı ogretım okumak akıl karı degıl keske hıc yazmasaydın hacı harclar neredeyse ozel unılerın fıyatlarına yaklastı :/
-
Vallahi sende haklısın ama başka ile gidip kira parası falan ödeyeceğine aynı hesaba gelıyo sonucta malum öğrenciye kiralık ev 2 katı
-
yine de çok teşekkürler arkadaşlar ama bılgısı olan varsa yardımcı olsun cünkü hiçbir bilgim yok bu konuda
-
2. öğretimde bölüme göre 200 - 400 arası bi harç yatırıyon dönem başına
örgünde ise yarısı gibi bişe
kaç puan aldın bide hangi bölümden girdin sınava
-
ea1 237.707 basarı sırası 708533 gırme oranı nedır sizce
-
okul puanıylamı 237 çıkabilir 2. öğretime.
-
dertli bunu yazdı:
-----------------------------
okul puanıylamı 237 çıkabilir 2. öğretime.
-----------------------------evet okul puanıyla mürid
-
Toplam Hit: 2507 Toplam Mesaj: 11