İstanbul'da Kalacak Ev Arıyorum . Oda Arkadaşı Arayanlar Bana Ulaşabilirler.
-
Merhaba beyler ,
Önce bir foruma sorayım . İstanbul içinde kalacak yere ihtiyacım var. Boş odası olan ve yanına birisini arayan varsa bana ulaşabilir.
Yaş 27 . Erkek . Sigara kullanmıyorum .Alkolde az tüketiyorum. Titizlik manyağı değilim ama düzenli tertipli birisiyim.
Bitki (Olum harbiden çiçek böcek işte , areka palmiyesi , eğrelti otu vs.vs) bakmayı seviyorum.Pm'den ulaşabilirsiniz bena.
samato tarafından 20/Kas/20 16:40 tarihinde düzenlenmiştir -
samato bunu yazdı
Merhaba beyler ,
Önce bir foruma sorayım . İstanbul içinde kalacak yere ihtiyacım var. Boş odası olan ve yanına birisini arayan varsa bana ulaşabilir.
Yaş 27 . Erkek . Sigara kullanmıyorum .Alkolde az tüketiyorum. Titizlik manyağı değilim ama düzenli tertipli birisiyim.
Bitki bakmayı seviyorum.bitki derken :)
-
sezeruludag bunu yazdısamato bunu yazdı
Merhaba beyler ,
Hocam :) Zannettiğinden değil yeşilaycıyım ben.
-
samato bunu yazdısezeruludag bunu yazdısamato bunu yazdı
Merhaba beyler ,
Hocam :) Zannettiğinden değil yeşilaycıyım ben.
Bende yeşilaycıyım, özellikle tütün ve tütün ürünlerini çok severim, içime çekesim gelir o derece!
-
Aşıları tam. Ben kefilim.