İtunes Geri Yükleme Problemi Hk.
-
Günaydın müritler. Cihazım sürekli açılıyor kırmızı ekran geliyor kapanıyor. Restore moduna alıyorum yedeklemeden geri yükle diyorum şu hatayla karşılaşıyorum.
"iphone" adli iphone'a yüklenemedi. Bilinmeyen bir hata oluştu (4013).
Ne yapabilirim bu durumda lütfen yardımcı olun telefon alacak durum yok. Ama telefon benim elim ayağım günde en az 1,5 - 2 saat telefonla konuşarak geçiyor. Yardımlarınızı bekliyorum.
-
-
DaSpOnGe bunu yazdı
hepsini denedim hocam halada nelerle uğraşıyorum. tinyumbrella dediler olmadı. şimdide Dr. Fone var bakalım onu deniycem ama çıldıracam yahu.
-
başka kablo ile denedin mi hocam ? yedeklemeden geri yükleme değilde komple sıfır kurulum yapamıyormusun suanda?
bu arada belk geri yükleme yapılamayacak hale gelmiş olabilir cihaz garantisi devam ediyorsa servise gönder ondan sora restore et
-
PanxeR bunu yazdı
başka kablo ile denedin mi hocam ? yedeklemeden geri yükleme değilde komple sıfır kurulum yapamıyormusun suanda?
bu arada belk geri yükleme yapılamayacak hale gelmiş olabilir cihaz garantisi devam ediyorsa servise gönder ondan sora restore et
hocam garantisi bitti. Sıfırdan yükleme yapmaya çalışıyorum olmuyor. telefonu açıyorum kırmızı ekran geliyor ve sürekli reset atarak apple logo kırmızı ekran apple logo kırmızı ekran sürekli tekrarlıyor.
-
onun donanımsal bir sıkıntısı var bir tamirciye gtmen gerekecek.
-
juniourfalcon bunu yazdı
onun donanımsal bir sıkıntısı var bir tamirciye gtmen gerekecek.
kaç para tutar ki hocam
-
100-200 lira arasında ist da isen sana birini önereblirim bu arızaları yapıyor
-
Host dosyasında değişiklik yaptıysan ilk haline geri döndür, iTunes ve ilgili tüm programları sil (Bonjour service, apple gördüğün tüm programlar) sonra makineyi kapatıp açtıktan sonra tekrar iTunes yükle ve orijinal kablosuyla eğer masaüstü PC varsa arka portlar değilse herhangi bir port kullanarak geri yükleme yapmayı dene. Kırmızı ekran donanımsal bir sorun gibi görünüyor. Kurtarma modundan ziyade DFU mode'a alıp yükleme yapmayı da deneyebilirsin.
-
Bu gibi sorunlarla dolu ikinci el telefonlar dolu sitelerde hataların neden oluştuğunu öğrenip sorunları giderebilsek çok ekmek yenir bu işten :)