İtunes Güncelleme Sorunu: 53

1. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    Delegado_Zero
    Delegado_Zero's avatar
    Erkek

Merhaba. iphone 6+ var. ekranı değiştiği için touch ID çalışmıyor. bugün telefonu itunes ile sıfırlamak istedim bu hatayı verdi (53) sonrasında da telefon açılmaz oldu. ekrandan itunes ile kablo simgesi var. bu moddan nasıl çıkarabilirim? telefonu açmanın bir yolu var mı ?

2. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    BiUyeOlamadim
    BiUyeOlamadim's avatar
    Erkek

Bu hatanın düzeltilmesinin orijinal parmak izi okuyucu olduğunda dahi çok zor olduğunu biliyorum. Malesef senin parmak izi sensörün de orijinal değil sanırım.

İlk önce senin telefonundan sökülen orijinal parmak izi okuyucuna ulaşmaya çalış.

Orijinalinin takılı olduğundan eminsen, restore esnasında home tuşunu restore bitene kadar sürekli basılı halde tutmayı dene. Bu yöntemi birkaç defa, işe yaramadığına emin olana dek tekrarla.

Home tuşu işe yaramadıysa bir de bu anlatılarlar var: http://www.unlockboot.com/2015/09/6-ways-to-fix-itunes-error-53-when.html

Son maddede yanlış takılan civatalardan bahsediliyor ve düzgün bir yerde ekran değişimi yaptırmadıysan muhtemelen yanlış civata takmadan dolayı parmak izi sensörü arıza yapmış. Bunun herhangi bir çözümü yok diye biliyorum. Çin'den parmak izi sensörü satın alıp değiştirtmen de işe yaramıyor. Direk Apple servise götürmen gerekebilir.

Kolay gelsin.

BiUyeOlamadim tarafından 21/Kas/15 20:53 tarihinde düzenlenmiştir

The tip of the tongue taking a trip of three steps down the palate to tap, at three, on the teeth. Lo. Lee. Ta.
  3. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    Delegado_Zero
    Delegado_Zero's avatar
    Erkek

ekranı tamı tamına 1000 TL ye değiştirdim. değişim olunca parmak izi sensörünün çalışmadıgını söylediler. her yerde bu böyleymiş. sorunun touch ID'den kaynaklandıgı sıkça karsılastıgım sonuclar arasında. lakin şöyle bir şey okudum acaba işe yarar mı: Sorunun nedeni ekranın arkasında bulunan demir içerisinde flexi kablosunda değiştirince sorun düzeldi gerçi ben başka sorun çıkarttım ama olsun en azındna o sorunun nedeni o kabloymuş

telefonu alıp bir tamirciye götürsem bunun ekranın arkasında bir demir içerisinde flexi kablosu var. onu değiştir desem acaba işe yarar mı ? uğraşmaya değer mi ?

4. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    Premium.
    h2so4
    h2so4's avatar
    Erkek
    Delegado_Zero bunu yazdı

ekranı tamı tamına 1000 TL ye değiştirdim. değişim olunca parmak izi sensörünün çalışmadıgını söylediler. her yerde bu böyleymiş. sorunun touch ID'den kaynaklandıgı sıkça karsılastıgım sonuclar arasında. lakin şöyle bir şey okudum acaba işe yarar mı: Sorunun nedeni ekranın arkasında bulunan demir içerisinde flexi kablosunda değiştirince sorun düzeldi gerçi ben başka sorun çıkarttım ama olsun en azındna o sorunun nedeni o kabloymuş

telefonu alıp bir tamirciye götürsem bunun ekranın arkasında bir demir içerisinde flexi kablosu var. onu değiştir desem acaba işe yarar mı ? uğraşmaya değer mi ?

Hocam dolandırılmış olma ihtimalin var mı ? Benim çok yakın bir arkadaşım da 6 + sahibi onunda ekran kırıldı ve 500 liraya kaliteli bir ekranla değiştirdi bugün sordum touch id canavar gibi çalışıyor dedi. 1000 lira da çok geldi bana

5. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    Delegado_Zero
    Delegado_Zero's avatar
    Erkek

Daha önce de ekranım Kırıldı 400 tl ye yaptırdım. O zaman sadece üst cam kırıldığı için touch ID ye bir şey olmamıştı. Bu sefer komple parçalandı ekran. Dolandırılma durumu söz konusu değil yani. 

Toplam Hit: 987 Toplam Mesaj: 5
itunes