[İzmir] Kız Arkadaşıma İş Arıyoruz, Fikir Tsunamisi Yapalım (İSG Uzmanı)
-
selam dostlar,
konu içeriği yeterince açık sanırım.
ben gene de bi açıklama yazayım.
kız arkadaşım şu an izmitte ikamet ediyor, izmirde yeni bir hayat kurmak istiyoruz
eğitim bilgilerini yazıyorum;
kimya bölümünden mezun 2013
C sınıfı iş güvenliği uzmanı eğitimi 2016
iş tecrübeleri;
izmitte ki demir-çelik üretimi ve satışı yapan şirkette kalite kontrol departmanında 3 yıllık tecrübe
gebze osb'de iş güvenliği stajı ve 1.5 yıllık tecrübe
sevgiler saygılar efenim
-
İzmiT te olsa yardimci olurdum
Allah kolaylik versin.
Hemde bir up olsun.
-
ari41 bunu yazdı
İzmiT te olsa yardimci olurdum
Allah kolaylik versin.
Hemde bir up olsun.
izmitte ki vatandaşların izmirde tanıdıkları olabilir mi peki müdür?
-
1.5 yillik tecrubesi sigortali ise 3 yila tamamlayip b sinifa gecis hakkina sahip olabilir sinavda basarili olursa b sinif olur devam eder. Kimya bolumunden cikip is bulmasi zor isg den yurusun diye tavsiye ederim. Osgb den devam etsin sertifikasi sigorta yonunden 3 e tamamlansin nede olsa 1.5 sene kalmis yuksek yapsa o da 1 sene surecek.
Tek basina c sertifika ile birsey yapamaz.
-
blackhammer bunu yazdı
1.5 yillik tecrubesi sigortali ise 3 yila tamamlayip b sinifa gecis hakkina sahip olabilir sinavda basarili olursa b sinif olur devam eder. Kimya bolumunden cikip is bulmasi zor isg den yurusun diye tavsiye ederim. Osgb den devam etsin sertifikasi sigorta yonunden 3 e tamamlansin nede olsa 1.5 sene kalmis yuksek yapsa o da 1 sene surecek.
Tek basina c sertifika ile birsey yapamaz.
bu isg şirketleri ile ilgili bi liste bulsam hepsine mail bascam
-
Bende bir Upping ile katkımı Suniyim.
-
-
isg izmirde zor hocam bence. kimya alanında çevre lab. felan daha kolay olabilir.
-
Hocam petkime, tüpraşa bir başvurun derim. Hazır yeni yapılan star rafinerisi var şansınızı deneyin.
-
UPdullah bin ebu tbt
3 günde 15-20 kadar şirkete mail attım. bekliyoruz
DanLev tarafından 08/May/17 14:54 tarihinde düzenlenmiştir