İzmir Paintball Buluşması
-
hocalar merhaba ,
izmirdeki mürit / mürideler arasında toplanıp bir paintball etkinliği yapalım desek kimler gelir ?
-
Zaman mekan uyarsa katılabilirim
-
yaz toprağım beni de :)
-
Cumartesi gününe kadar Izmir deyim. Bu tarihe kadar olacak tüm etkinliklere katilabilirim. :)
-
Yazın olsaydı %99 şuan zamanıa göre %30-40 gelme ihtimalim
-
hocalar bayramdan sonraki pazar günü için bi plan yapalım.
04.10.2015 - saat 5 / homeros paintball .
bornova ege üniverstesinin ordaki kavşakta buluşuruz arabası olanlara toplanır yada taksi vs. olarak gideriz. oraya dolmuş ve taksi gitmiyor.
-
04.Ekim ekstra bir durumum çıktı. Eğer tarih değişirse katılmak isterim..değişmazse bir başka etkinliğe artık :)
-
"ya adam değilsiniz oğlummmm...." (yanlış anlaşılmasınher mahallede arkadaşa atılan trip :D ) Ben hayatımda hiç paintbal oynamadım :D memleketimde yok eskişehirde de gidecek adam bulamadık. Alldırın beni bu osmaniyeden......
Bunlar hep genel kültür Editi : Osmaniye adananın eski bir ilçesidir 94 te il olmuş ve 80 plakayı almıştır. Lakin osmaniyeliyik denmez Adanalıyık. Şivesi, şalgamı,şırdanıyla, aklınıza gelecek bilimum 2. kattan atlama sahneli kavgalarıyla veee yazın kavurucu hatta cehennem sıcağının bile kıskandığı sıcaklığa ulaşan Osmaniye vatandaşları Adanalıyık der.
Nvidia tarafından 23/Eyl/15 09:29 tarihinde düzenlenmiştir