folder Tahribat.com Forumları
linefolder İş - Güç, E-Ticaret, Alışveriş
linefolder İzmit - Ev Arkadaşı Kiralık Daire

İzmit - Ev Arkadaşı Kiralık Daire

1. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    banneduser
    banneduser's avatar
    Erkek

Hocalar merhabalar, mühendisim ve kocaeli üniversitesinde yüksek lisans yapıyorum. Bulunduğum evi satmışlar bu yüzden evden çıkarıldım,

normalde sözleşme haziranda bitiyordu. (sözleşme dediğim elimde yazılı bir sözleşme yok, wp mesajlaşmaları, adam kirayı gönderdiğim sürece çok önemsemiyordu. ve yaklaşık 6 senedir bu evdeyim) Bu arada ev bayağı kötü durumda heryerin tadilattan geçmesi lazım.

Çok ekstrem bi durum olmazsa evden çıkarım diyordum, adam da o zaman kirayı yükseltirim diyordu. ama öğrendim ki satmış, ama bana daha çok evden çıkarmak için bahane gibi geliyor. ve ayrıca ayın 10unda kirayı ödüyordum, göndermedim şuanlık ne arayan var ne soran :)

Neyse uzun lafın kısası ev arkadaşı arıyorum, bu şekilde tanıdığınız ettiğiniz var mıdır?

ride or die..
  2. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    DevilKingtr
    DevilKingtr's avatar
    Erkek
    banneduser bunu yazdı

Hocalar merhabalar, mühendisim ve kocaeli üniversitesinde yüksek lisans yapıyorum. Bulunduğum evi satmışlar bu yüzden evden çıkarıldım,

normalde sözleşme haziranda bitiyordu. (sözleşme dediğim elimde yazılı bir sözleşme yok, wp mesajlaşmaları, adam kirayı gönderdiğim sürece çok önemsemiyordu. ve yaklaşık 6 senedir bu evdeyim) Bu arada ev bayağı kötü durumda heryerin tadilattan geçmesi lazım.

Çok ekstrem bi durum olmazsa evden çıkarım diyordum, adam da o zaman kirayı yükseltirim diyordu. ama öğrendim ki satmış, ama bana daha çok evden çıkarmak için bahane gibi geliyor. ve ayrıca ayın 10unda kirayı ödüyordum, göndermedim şuanlık ne arayan var ne soran :)

Neyse uzun lafın kısası ev arkadaşı arıyorum, bu şekilde tanıdığınız ettiğiniz var mıdır?

elinde kontrat yoksa adamın hesabına gönderdiğin kira altında ücret ile kontrat başlar, her türlü öttürürsün çıkma,ha evi sattıysa yeni ev sahibi tarafından tebligat gelirse yapacak bir şey yok.

Viski var önlerinde , Ne içen dediler ? ırakı dedim ben https://www.kisa.link/QobI
  3. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    2021 Talihlisi
    joe_black
    joe_black's avatar
    Erkek

acelen yoksa aynı tutar kirayı ibana salla geç hocam. ama heran tebligat gelebilir diye de hazırlıklı ol. tebligat gelirse yeni ev sahibinden yasal sürelerde kalacak yer bakarsın. aynı ev sahibinden geliyorsa (ve önceden de tapunun o adamın üstüne kayıtlı olduğundan eminsen) itiraz et kal.

4. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    seyhzade
    seyhzade's avatar
    Erkek

Up olsun

Önce hayaller ölür sonra insanlar...
  5. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    banneduser
    banneduser's avatar
    Erkek

eyvallah hocalar verdiğiniz cevaplara yazamadım kusura bakmayın, ev sahibi harbiden satmış olabilir bilmiyorum ama memlekete dönmeye karar verdim, tez dönemindeyim zaten hocayla bi konuşacağım belki bi olanak tanır. veya en azından 6-7 ay memlekette olurum iş bulursam gelirim artık.

ride or die..
  6. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    banneduser
    banneduser's avatar
    Erkek

Evi satacakmış harbiden, emlakçıya veriyor galiba, emlakçı da enteresan bi adam almış gibi konuşuyor, bu ayın kirasını verme, boya badanayı yap çık diyor, Lan geldiğimde ev boyasızdı zaten dalga mı geçiyorsun

Ev sahibi de seni tanıyoruz çok sıkıntı yapma ama haziranda bitirelim artık diyor, evin harbiden tadilata ihtiyacı var zaten

banneduser tarafından 13/May/23 17:48 tarihinde düzenlenmiştir

ride or die..
Toplam Hit: 867 Toplam Mesaj: 6
izmit ev arkadaşı