folder Tahribat.com Forumları
linefolder Download / Dosya Paylaşım
linefolder Kabirden Mektup - Yusuf Ziya Özkan

Kabirden Mektup - Yusuf Ziya Özkan

1. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    Tabela Fatihi
    kaygusuz
    kaygusuz's avatar
    Erkek

Toplam Süre : 45:43

Toplam Süre : 45:43

Toplam Büyüklük : 192.2 MB

Ebatlar : 368×208

Format : AVI

1.DOSYA İNDİR 2.DOSYA İNDİR

aynen ekledim. bu anlatımın mp3 ünü dinlemiştim video olarak izlemedim. +18 diyeyimde nolur nolmaz. hesap günü

diğer +18 başlığı gibi öcü değildir tahminim sadece yaşayacağımız o sorgu gününü anlatıyordur.

insanoğlunun bir ömür hesabında vereceği yanıtları nedir ? x : tanımla 

Türkiye’deki emekli yaşlı insanları sevmiyorum. Ailemde emekli olanlarda dahil. Geleceğimizin çalınmasına izin verdiler. Umarım ızdırap dolu bir çileli hayat çekip elveda deyip bu dünyadan gidersiniz. Siz gençleri zırnık düşünmediniz hayallerini mahvettiniz.14.500TL ile hiçbirşey almadan karnınızı doyurun gelecek nesili düşünmeden yaşadığınızı sanıp gidin bu dünyadan.
  2. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    ShockMan
    ShockMan's avatar
    Erkek
    O Değilde Mayrip Ben Hepsinede inanıyorum İman ediyorumda Kafama Takılan bir iki Soru var, Ben Kabul ettimmiki Bu Sınav Sahasında Buldum kendimi, birde Cennette Varolmuştu ilk Tohumumuz neden oradan Atıldık, İlk Tohumun Hatasının Bedeli olarak neden bu Sınava Tabi Tutulduk, Ben Adem Babamız O Elmamıdır her ne Zıkkımsa yerken Yannışlıkla Beyninden geçerken yemi demiştim nedir Suçum bu yaman Sınavda ne işim var.?

Net ortamı, tek tük de olsa iyi dostluklar sağlamışsa bile, vefasızlığı ile ünlüdür..!
  3. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    SSCSSC
    ssc
    ssc's avatar
    Erkek

shockman bunu yazdı:
    -----------------------------
    O Değilde Mayrip Ben Hepsinede inanıyorum İman ediyorumda Kafama Takılan bir iki Soru var, Ben Kabul ettimmiki Bu Sınav Sahasında Buldum kendimi, birde Cennette Varolmuştu ilk Tohumumuz neden oradan Atıldık, İlk Tohumun Hatasının Bedeli olarak neden bu Sınava Tabi Tutulduk, Ben Adem Babamız O Elmamıdır her ne Zıkkımsa yerken Yannışlıkla Beyninden geçerken yemi demiştim nedir Suçum bu yaman Sınavda ne işim var.?

Sen müslümansın hocam düşünme aklın ermez böle şeylere...

Dediler bana senelerce :)

Doğmamı yada doğmamamı bana sormadılar ama yaptıklarımdan dolayı beni sorumlu tutuyorlar... Yok hocam ben almamayayım :) 

SSC
  4. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    ShockMan
    ShockMan's avatar
    Erkek
    SSC bunu yazdı:

shockman bunu yazdı:

Sen müslümansın hocam düşünme aklın ermez böle şeylere...

Dediler bana senelerce :)

Doğmamı yada doğmamamı bana sormadılar ama yaptıklarımdan dolayı beni sorumlu tutuyorlar... Yok hocam ben almamayayım :) 

Sadece iyi bir insan ol, Kimseye iftira etme, Merhametli ol, Hak yeme, Gerisi Dini Vecibeleri yapmakmış bilmem incelikleri imiş yaparsın yapmazsın sana kalmış, Yani demem odurki Netleştiriyim, Ya Denilenler hakikaten varsayada yoksayada hazır ol. Varsa Vecibelerden az bi azarlanırsın Yırtarsın, İyi biri olduğun içnde Cennete girebilirsin. :) Yoksayı bilmiyorum işte Yoksa o zaman ne olur nerede buluruz kendimizi inan bilmiyorum.

Ama Yoksa kısmına bir tezim var, Yeniden Doğarsın Zengin yada Fakir olursun Sahne Aynı ama Yaşamlar farklı bir Hayat yaşarsın, RearnKarnasyon. :)

Net ortamı, tek tük de olsa iyi dostluklar sağlamışsa bile, vefasızlığı ile ünlüdür..!
  5. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    amele_2
    amele_2's avatar
    Erkek

adem yaratılırken ona soruldu mu ki bize sorulacak?

önemli olan yaşayıp yaşamaman değil..nefsine hakim olup doğru yaşaman 

Ardından yüz köpek havlamayan kurt, kurt sayılmaz..
Toplam Hit: 920 Toplam Mesaj: 5