folder Tahribat.com Forumları
linefolder Genel
linefolder Kapanan Yurtdışı Telefonlar Ocakta Açılcakmı

Kapanan Yurtdışı Telefonlar Ocakta Açılcakmı

1. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    Problemli
    kuvvet
    kuvvet's avatar
    Erkek

sevgili muridler hayırlı seneler dilerim öncelikle gireli 6 dakika oldu farkındayım ama bu kapalı telefonlar açılmadı illkez böyle bi yurtdışı telefonu olayım oldu sizce nezaman açılır ?

Bozamaz Aramızı Yarasa
  2. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    2021 Talihlisi
    Atakan
    Atakan's avatar
    Erkek

7 Ocak 

Çılgın şeyh Müritleri coşturuyor...
  3. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    Problemli
    kuvvet
    kuvvet's avatar
    Erkek

telefon açıldı ama 1 saate bir düşüğ tekarar geliyor 1 gündür çözemedim bunun nedeni sizce nedir

Bozamaz Aramızı Yarasa
  4. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    sunyy2003
    sunyy2003's avatar
    Erkek

Telefon ne

tek bir an var ATA mın diz çöktüğü çalar harmandalı zeybek oynar bu dilden firar eden her söz yaydan çıkmış ok gibi (sagopa kajmer) Sago sıcak ekmek üzerine bal kaymak. "Bla bla" larını tartıda tartar bakkal aylak. Aşkın bir sabunsa köpürt beni Pentax
  5. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    watervay
    watervay's avatar
    Erkek

Network u kendin seçtiğin zaman mesela vodafone 2g baz istasyonu veya 3g arasında değişim yaptığın zaman bazen hat kendiliğinden geliyor. Kaç seferdir oluyor ama burdaki olayı çözemedim. Sanki bazı baz istasyonları imei olayını dikkate almıyor. Birde ekranda hattın vodafone ise mesela turkcell veya turk telekom için yasaklı yazıyor o baz istasyonlarına bağlanamıyoz mu? Chat sim denilen sim card hepsine sorunsuz bağlanıyor idi. Nedir burdaki olay? Bir yerde açık bir nokta var ama çözemedim. Yada sistemin belli zamanlarda oluşan bir açığı mı var?

watervay tarafından 02/Oca/25 21:45 tarihinde düzenlenmiştir

Syntax error..
Toplam Hit: 643 Toplam Mesaj: 5
telefon telefon