Katapultun Böylesi...
-
-
abi çok güzel bir video velevki gerçek olsa kesinlikle daha güzel olurdu bu video fake buna eminim neden dersen kurulan tezgahın hepsine eyvallah o paletli vinç de tamam gerçektir ama bu makinayı bende kullandım. bu makina o kadar hızlı bir makina degildir bu aletin gtunu sksen kancasında tutmuş olduğu malzemeyi o kadar hızlı indiremez kancadaki malzemeyi bırakacak bir özelliğide mevcut degil çünkü bu tür makina çok ağır yük kaldırırlar bu yüzde çok yavaş harekete etmektedirler kaldıki şuan kulevinç kullanıyorum bu tür işmakinalarının içinde en hızlısı o bile bu kadar hızlı degil. ama gerçekten denemek lazım bu ucunda gülle ile yıkım yapan makina ile olur diye düşünüyorum..
-
extreme yasamak bu olsa gerek!
-
vala hocam bencede sallama bişiye benzior kimse o kadar riski göze alamaz hem bu şekil fırladığında yukarı deilse sağa fırmalası gerekmior mu :|
-
fake oldugu bariz belli :| adamın uçuş şekline baksana amk :| hiç bir iskelet yapısı bir anda o kadar moment değişimini kaldıramaz :| yukarı çıktıgı hızla assağı dustugunu dusun bakalım noluyor :|
-
Bariz fake.
-
hocam o yukarı değildi sağa dogruda gidebilirdi o durumda sağa gider gibi görunuo :S ama adam yukarı ucuo ne hikmetse
-
5u13Ym4n bunu yazdı:
-----------------------------
fake oldugu bariz belli :| adamın uçuş şekline baksana amk :| hiç bir iskelet yapısı bir anda o kadar moment değişimini kaldıramaz :| yukarı çıktıgı hızla assağı dustugunu dusun bakalım noluyor :|
-----------------------------bende bunu dusunmustum o gulle indiginde
- adamin surati o tahtaya yapisirdi ama uzerinde oldugu tahta o gullenin siddetine dayanabilmesi icin birde o kadar hafif olmasi icin cok ozel bir malzeme olmasi gerek
fikrim sahte
Toplam Hit: 1196 Toplam Mesaj: 8