Kaynak Makinasi Vs Jeneratör

1. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    Bonibon
    Bonibon's avatar
    Erkek

İyi günler sevgili muridler sağda solda küçük işlerimizi halledebilmek için bir inverter kaynak makinasi arayışına girdim fakat elimizde bulunan Honda marka 3kvalik jeneratörle de çalışabiliyor olmasını istiyorum bu konuda hiç tecrübem ve bilgim yok gibi bir sey

Şimdilik aklıma yatan modeller: luchs 255s 200 amper, magmaweld ministick 140 amper.

Bu aletler bahsettiğim jeneratör ile çalışır mı bilgisi olan arkadaşlar aydınlatırsa sevinirim

om mani padme hum
  2. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    34sileli
    34sileli's avatar
    Erkek

hocam ürünlere baktım sendeki jeneratör bunları çalıştırmaz. En az 10kVA lik bir jeneratör almanı tavsiye ederim. Hem jenetarör zorlanmasın hem de başka cihaz da bağlarsın. 

3. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    Gizem
    sLeymN
    sLeymN's avatar
    Erkek

direk kaynak makinasının çektiği amper değeri ve jeneratörün sabit verdiği amper değerini kıyasla hocam

Cehennemin dibine kadar yolum var daha.. || Nasılsa her yalnız kendine sürgündür Asmera unutma.
  4. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    weskeyy
    weskeyy's avatar
    Erkek

Jeneratör 6 kwa yüksek olması gereken 220 amper fimer inverter makina tamam o iş.

Bedenin BAKİRE olmasi onemli degil,Yeterki ruhun OROSPU olmasin!!!
  5. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    RETRET
    RETRET's avatar
    Erkek

200 amperin altında makina bazik elektrot yakmaz. Çalışan bir makine ile test yapmadan alma. İşin yoğunsa jeneratörü dizel al atimax falan gayet iyi.

RETRET tarafından 30/Oca/20 12:15 tarihinde düzenlenmiştir

ulan hepiniz yaşlanmışlınız size inat ben yaşlanmayacam saç da ektirecem pilates de yapacam, götümü yiyin.
Toplam Hit: 1177 Toplam Mesaj: 5
kaynak makinasi inverter luchs magmaweld jeneratör