Kediler Neden Arabanın Üzerine Çıkar ?
-
Malum dişi kediler için mart ayı dert ayı :)) hep merak ederim bu kediler yaz kış sürekli araçlarn üzerine çıkar bi güzel güneşlenirler.Kışın anlarım motor sıcaklığından ama bunlar 12 ay araç tepelerinde geziyorlar fikri olan varmı :D
-
hayvani bir durtu olsa gerek.
koyun, keci falanda oyledir, besleyenler bilir. koca ovada otu yer yer sonra 1 metrelik sikindirik bir tepecik bile varsa gider onun ustunde durur mal mal bakar.
yuksekte olmak iyi geliyo heralde.
-
belki cinsel organlarını ısıtmak istiyolardır :D malum bu devirde en sıcak MOTORlar var :D
-
hacı iki gündür sabahın köründe balkon altında kedi kedinin üstünde görüyorum ayırıyorum ibne dişi hiç oralı bile değil kaçmıyorda :) taş atıyorum kovalıyorum yinede oralı bile değiller en sonunda ne haliniz varsa görün yiyin birbirinizi dedim sittirettim eğer yarında görürsem tutacam birini çöpün içine atacam muhaha :)
-
kaygusuz bunu yazdı:
-----------------------------hacı iki gündür sabahın köründe balkon altında kedi kedinin üstünde görüyorum ayırıyorum ibne dişi hiç oralı bile değil kaçmıyorda :) taş atıyorum kovalıyorum yinede oralı bile değiller en sonunda ne haliniz varsa görün yiyin birbirinizi dedim sittirettim eğer yarında görürsem tutacam birini çöpün içine atacam muhaha :)
-----------------------------Hacı bizim burda da fuhuş var :D her gün 7-24 çalışıyor namussuzlar :D ama bunu harbiden bulmam lazım çok merak ediyorum :))
-
-
Amd-x bunu yazdı:
-----------------------------hep bu gelir aklıma bu aylarda :D
http://www.youtube.com/watch?v=QFJ-3qvytOI
-----------------------------hhahah şarkı süper uymuş.
demek ki kedilerde de hemcinsine yüklenmek var:))
-
sizin oralarda yine işe başlamışlar... bizim buralarda daha tık yok...
-
Pikacu bunu yazdı:
-----------------------------sizin oralarda yine işe başlamışlar... bizim buralarda daha tık yok...
-----------------------------