folder Tahribat.com Forumları
linefolder Derin Konular
linefolder Kenan Işık Ve Benim Durum Hakkında

Kenan Işık Ve Benim Durum Hakkında

1. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    31 yaşında emekli
    ajan1111
    ajan1111's avatar
    Erkek

sa. bence baya bi derin konu (: arkadaşlar kenan ışık özetle; 

Kenan Işık’ın, 2014’ün Mart ayında, İstanbul’da gittiği spor salonunda ayağının kayması sonucu yere düşerek başını çarparak girdiği komada yaşam mücadelesi veriyordu. Bitkisel hayattan çıktıktan sonra evde tedavi altında olan Kenan Işık yürüyemiyor ve konuşamıyordu.

durumu böyleymiş. benim kazayla yakın olduğu için ilgileniyorum. bende 18 ağustos 2013 trafik kazası sonucu beyin kanaması geçirdim. özetle; bir seneden hiç haberim yok. ilk üç buçuk ay yoğun bakımda yatmışım, sonrada yedi ay bilinç yok ağustos 2014'e kadar yatmışım. şuanki halimi tbt istanbul tayfası bizim eve gelmişti. onlar gördüler. özetle; yürümede sorunum var, tek elle dört ayaklı baston kullanıyorum tam rahat değilim ama her işimi görüyorum ve kaza anı dilimi yutmuşum, kaza sonrası beni yaşatmak için trakeostami dedikleri şeyi yapmışlar, yani boğazımı delip ordan hava vermişler ve beslemişler. yani şuan pek rahat konuşamıyorum.

benim yaşadığım bu kazayı bana açıklayabilir misiniz? hem bu dünya hemde Ahireti düşünerek yorumları bekliyorum.

paraysa para adamda vardır, bilmiyorum ama alanında en iyi doktorlar bakmıştır heralde. adam hala odasında yatıyor ve zaman zaman aile içindeki konuşmalara gülerek karşılık veriyormuş.

Kayalardan kayarım yoktur benim ayarım (;
  2. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    31 yaşında emekli
    ajan1111
    ajan1111's avatar
    Erkek

arkadaşlar konuyu düzenleme linki yok o yüzden buraya yazayım;

adamı almanyaya bile tedavie götürmüşler ama babamın dediğine göre sadece gözle irtibat kurabiliyormuş. oda yani; "şu olsun mu" olsun diye sorarsın olsun dersen bir kere göz aç kapat, olmasın dersen gözü kapalı tut gibi anlaşabiliyormuş.

yorumlayabilirseniz yorum beklerim (: 

3. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    RitmFarbRacourci
    RitmFarbRacourci's avatar
    Erkek

Yorum derken, ne hakkında yorum istiyorsun; 1) yaratıcı vardır yada yoktur,(bu, öznel bir durum. Sana göre yada Bana göre değişir.) 2) Kenan Işık ve özelde senin sağlık durumlarınızın iyileşme düzeyi arasındaki farka işaret etmen, her ikinizin de birebir beyinleriniz, omurilik'lerinizin ve çevresel sinir sistemlerinizin hakkında somut, elle tutulabilir bilgilerimizin olması gerekir. 

Ha, diğer konuda; bence, bir yaratan, akıllı zekâ, yada benzeri Bi'şey olması gerekli, gibi. Çok da emin değilim. (51;49)/100 ^^`

Bi de senin şu an kullandığın bi baston var mı, varsa bi foto atar misin? ( only just personal curiosity)

RitmFarbRacourci tarafından 21/Oca/20 20:47 tarihinde düzenlenmiştir

I'şıkY'ılı;^^`) Zk't^^` RnSySyTk.Ödl.SpRtÇzBşBkYd Kryptia.agogE Sa'd-l'Suûd az.ç'k 'lmyn'Dşn Pnct'tnAnNttn Blgi,YpBlgi 'Ct'nDrm.CmdyDrm.MdrnDrm hRşYdşR ClptcPth'Strsm M'nPhs' Ld,X/Y YrYnZmnGrçklk,AlgBzklğ KrzFrst'tr Tiytr' Pugchv,Jtrn,İmmlmn,FllngLef,Pik' SuprmcySprrty CoBehTh elFnmno:NzrioRonldo AdnKy TkSs,TkHrf(?) .RtNsTk.KvMp.Mk.TrmDyn ScklkNmRzgr ŞkHcBy ccp.kky Snrlr'Çz SnaSnLzmsn 'NsnKsknçtr BgDppr.MagllnCl'ds.S'thCro's Ch'kW'ng CreazioneDiAdamo^^`, Arctrs.Spic' ArcScnd,YySnye TrbProp,TrbJet,TrbFan ~3.10^5km/sn~343m/sn ~900-1240m/snMacH RamJt,ScRamJt Przdi^^' Tbu.XL Prsek MAtv^^` mLAT G'dWllHnting(f). 3id't^^` TareZmenPr ParaMotor TrflrVArsİlşklr (-)+.(/)*,~ ZminŞkil . ..Bu imza @SubZero tarafindan degistirilmistir. "Bu kadar uzun karmakarisik bir imza yapma diye uyardim ama heeheeeey(^^D)_hey kim söylüyor, kim dinliyor." Imzanizi SubZero'ya bilgi vermeden degistirmeyiniz. Tesekkurler...
  4. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    31 yaşında emekli
    ajan1111
    ajan1111's avatar
    Erkek
    RitmFarbRacourci bunu yazdı

Yorum derken, ne hakkında yorum istiyorsun; 1) yaratıcı vardır yada yoktur,(bu, öznel bir durum. Sana göre yada Bana göre değişir.) 2) Kenan Işık ve özelde senin sağlık durumlarınızın iyileşme düzeyi arasındaki farka işaret etmen, her ikinizin de birebir beyinleriniz, omurilik'lerinizin ve çevresel sinir sistemlerinizin hakkında somut, elle tutulabilir bilgilerimizin olması gerekir. 

Ha, diğer konuda; bence, bir yaratan, akıllı zekâ, yada benzeri Bi'şey olması gerekli, gibi. Çok da emin değilim. (51;49)/100 ^^`

Bi de senin şu an kullandığın bi baston var mı, varsa bi foto atar misin? ( only just personal curiosity)

bence olay fiziksel değilde başka şeyler var gibi.

baston tabiki kullanıyorum örnek;

https://www.hepsiburada.com/loco-pr-844-4-ayakli-baston-quadripod-cane-p-HBV00000HWHU4?magaza=medikalbimm&wt_gl=cpc.6813.shop.nelk.saglik-guzellik-ssc&gclid=CjwKCAiA35rxBRAWEiwADqB37w2BC5JQRqroW2qnXo7KONbEh7gLqTHCHFvnrJBLXpeTW-2OvlnUDxoC8-cQAvD_BwE

5. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    RitmFarbRacourci
    RitmFarbRacourci's avatar
    Erkek
    ajan1111 bunu yazdı

bence olay fiziksel değil de başka şey'ler var gibi.

... link...

bir de Senin yaş'ın ile Kenan Işık'ın yaşı bir değil sanırım. Bu da büyük ihtimal iyileşme süreci ve/veya miktarıyla doğrudan alâkalıdır. 

-0-

Şey mi, Şeyler mi?

Gibi, konusunda haklısın. 

-0-

Baston konusunda; O tarz bastonla yürürken, ayak uçların  baston'un kısa ayaklarına takılmıyor mu?)

RitmFarbRacourci tarafından 21/Oca/20 22:54 tarihinde düzenlenmiştir

I'şıkY'ılı;^^`) Zk't^^` RnSySyTk.Ödl.SpRtÇzBşBkYd Kryptia.agogE Sa'd-l'Suûd az.ç'k 'lmyn'Dşn Pnct'tnAnNttn Blgi,YpBlgi 'Ct'nDrm.CmdyDrm.MdrnDrm hRşYdşR ClptcPth'Strsm M'nPhs' Ld,X/Y YrYnZmnGrçklk,AlgBzklğ KrzFrst'tr Tiytr' Pugchv,Jtrn,İmmlmn,FllngLef,Pik' SuprmcySprrty CoBehTh elFnmno:NzrioRonldo AdnKy TkSs,TkHrf(?) .RtNsTk.KvMp.Mk.TrmDyn ScklkNmRzgr ŞkHcBy ccp.kky Snrlr'Çz SnaSnLzmsn 'NsnKsknçtr BgDppr.MagllnCl'ds.S'thCro's Ch'kW'ng CreazioneDiAdamo^^`, Arctrs.Spic' ArcScnd,YySnye TrbProp,TrbJet,TrbFan ~3.10^5km/sn~343m/sn ~900-1240m/snMacH RamJt,ScRamJt Przdi^^' Tbu.XL Prsek MAtv^^` mLAT G'dWllHnting(f). 3id't^^` TareZmenPr ParaMotor TrflrVArsİlşklr (-)+.(/)*,~ ZminŞkil . ..Bu imza @SubZero tarafindan degistirilmistir. "Bu kadar uzun karmakarisik bir imza yapma diye uyardim ama heeheeeey(^^D)_hey kim söylüyor, kim dinliyor." Imzanizi SubZero'ya bilgi vermeden degistirmeyiniz. Tesekkurler...
  6. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    31 yaşında emekli
    ajan1111
    ajan1111's avatar
    Erkek
    RitmFarbRacourci bunu yazdı
    ajan1111 bunu yazdı

bence olay fiziksel değil de başka şey'ler var gibi.

... link...

bir de Senin yaş'ın ile Kenan Işık'ın yaşı bir değil sanırım. Bu da büyük ihtimal iyileşme süreci ve/veya miktarıyla doğrudan alâkalıdır. 

-0-

Şey mi, Şeyler mi?

Gibi, konusunda haklısın. 

-0-

Baston konusunda; O tarz bastonla yürürken, ayak uçların  baston'un kısa ayaklarına takılmıyor mu?)

evet yaş bencede büyük etken. benim yaşım 32 kenan ışığın yaşı benim en az iki katım vardır. iyileşme sürecine benim onun tepkisi farklı olur.

baston konusunda; yok hocam sağ elimle kullanıyorum bastonu yeteri kadar açıkta tutarsam takılmıyo, ki bence bu tam ideal birkaç tane kullandım o kısa ayakların arası ne kadar açık olursa o zaman takılıyor.

7. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    31 yaşında emekli
    ajan1111
    ajan1111's avatar
    Erkek

konu editleme linki kalmamış. buraya yazayım; nisanda 8 sene olacakmış. benden 7 ay sonra beyin kanaması geçirmiş. 

artık gözleriyle iletişim kurabiliyormuş ve tekerlekli sandalyesinde tüm gün oturabiliyormuş. 

https://www.turkiyegazetesi.com.tr/magazin/827274.aspx 

paraysa para en iyi doktorlar bakmıştır ama beyin kanaması olduğu için hiçkimse bişey diyemiyor. 

böyle benim gibi hastaları görünce ben alenen mucize gibi yaşıyorum (: bende 7 ay bilincim yok yatmışım 1 sene sonra kendime gelmeye başlamışım. şuan beni bıraksalar evlensem çocuğum bile olur (((: bide zaten emekliyim :D

ajan1111 tarafından 19/Şub/22 18:06 tarihinde düzenlenmiştir

8. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    31 yaşında emekli
    ajan1111
    ajan1111's avatar
    Erkek

konuyu editleyemiyorum son yoruma bakan olursa veya mod. arkadaşlar bu yorumumu ilk ekrena kopyalayabilir (;

kenan ışık 10 sene sonra vefat etmiş, Allah rahmet eylesin. 

https://www.ensonhaber.com/magazin/kenan-isik-hayatini-kaybetti?utm_campaign=eshapushh&utm_source=eshpush&utm_medium=eshpush

benim daha yiyecek içeceğim göreceklerim varmış. ben koskoca trafik kazası yap özetle; nasıl hızlıysam artık yoldan çık yol kenarındaki ceviz ağacına arabanın sol arka tarafını çarp emniyet kemeri bağlı tabi oturduğum yerde nasıl kafayı salladıysam beyin kanaması geçir sonra ilk 3,5 ay hiç gözlerimi bile açmamışım sonra bi açmışım ama bomboş bakıyormuşum 7 ay bilincim yokmuş, yani kimseyi tanımamışım tvye bakıyormuşum ama ne görüyordum hiçbirşey hatırlamıyorum 1 sene sonra ikindi vakti bir sabah uyanır gibi kendime gedim sonra yürüme ve konuşma hariç herşey bıraktığım yerden devam.

kenan ışık bi dengeyi kaybedip düşüyo kafayı yere çarpmış öyle beyin kanaması geçiriyo 10 - ON sene sonra ölmüş. benim içinde kenan ışığın yaşadıklarının aynılarını yaşar demişler. bakar ama anlayamaz demişler vs...

ben bu gidişle kaç 10 seneler yaşarım? (:

9. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    telekom
    telekom's avatar
    Erkek

Umarim omrun guzel ve uzun olur @ajan1111

vatandaşa kafam girsin!..
Toplam Hit: 903 Toplam Mesaj: 9
kenan ışık ve ben