Kendi Domainime Ait Msn Şifresini Sıfırlayamıyorum
-
Arkadaşlar kendi domainimde bir msn adresi var isim@isim.com tarzında o msnin şifresine ulaşamıyorum.Şifremi unuttum dediğim zaman benim domainim değilde farklı bir msn adresi çıkıyor karşıma ne yapmam gerekir? Kendi şifremi alabilmem için domain benim sonuçta yardımcı olabilecekler için mail adresini özelden gönderiyim?
-
Cpanele gir Cpanelde mail ayarlarına gir ordan tüm herşeyı düzenler şifreni bulur mail alanını artırabilirsın kolay gelsın
-
bi maili pm atabilirmisin hocam bakayım bi
edit: adam mail şifresi dememiş msn şifresi demiş
-
maili msne passaportlive üzerinden mi çevirdin yoksa domainslive mı ?
domainslive üzerinden değiştirdiysen admin hesabıyla girince maillerin şifresini değiştirebiliyordun.
passaportlive üzerinden yaptıysan hesap işlemlerinden şifremi unuttum diyerek yapcaksın başka seçenek yk :| -
FCN bunu yazdı:
-----------------------------maili msne passaportlive üzerinden mi çevirdin yoksa domainslive mı ?
domainslive üzerinden değiştirdiysen admin hesabıyla girince maillerin şifresini değiştirebiliyordun.
passaportlive üzerinden yaptıysan hesap işlemlerinden şifremi unuttum diyerek yapcaksın başka seçenek yk :|
-----------------------------passaportlive üzerinden yaptım hesap işlemlerinden şifremi unuttum diyince benim kendi domain mailim değil alternatif mail adresi var çalan kişi ona gidiyor.
-
-
fivestar bunu yazdı:
-----------------------------FCN bunu yazdı:
-----------------------------maili msne passaportlive üzerinden mi çevirdin yoksa domainslive mı ?
passaportlive üzerinden yaptıysan hesap işlemlerinden şifremi unuttum diyerek yapcaksın başka seçenek yk :|
-----------------------------passaportlive üzerinden yaptım hesap işlemlerinden şifremi unuttum diyince benim kendi domain mailim değil alternatif mail adresi var çalan kişi ona gidiyor.
-----------------------------
çok ilginç çünkü normalde kendileri bu hizmet üzerinden mail dğeil sadece oturum açma izni verdikleri için çalınan mailede şifre sıfırlama gödnermeleri lazım
neyse ozaman domainin mx kayıtlarını değiştirip domains live üzerinden erişebilirmsiin denemek lazım
oda olmuyorsa mail falan at zaten domain sende oldugu için zorluk cıkarmazlar -
FCN bunu yazdı:
-----------------------------fivestar bunu yazdı:
-----------------------------FCN bunu yazdı:
-----------------------------
çok ilginç çünkü normalde kendileri bu hizmet üzerinden mail dğeil sadece oturum açma izni verdikleri için çalınan mailede şifre sıfırlama gödnermeleri lazım
neyse ozaman domainin mx kayıtlarını değiştirip domains live üzerinden erişebilirmsiin denemek lazım
oda olmuyorsa mail falan at zaten domain sende oldugu için zorluk cıkarmazlar
-----------------------------mail attım da yardım etmiyorlar ki müşteri desteği