Kıl Dönmesi
-
Kıl dönmesi hakkında tecrübesi olan var mı ? Yarın genel cerrahla görüşecemde. :/
Ameliyat iyileşme süreci uzun mu gerçekten ya da ameliyatsız çözümler önerir misiniz ?
-
Geçen doktora gittim bende, cerrahi olarak bi Yunan'ın götü çapraz kestiği bi teknik varmış onu yapsın daha etkiliymiş :)
doktor nüks etme konusunda en düşük ihtimal cerrahi operasyon demişti.
özel sağlık yapmadığı için bende mecbur devlette yaptıracağım.
doktor kıl dönmesi için beş sebep saydı ve dördü bende var. Şans işte :)
-
Neymiş hocam o 5 sebep ben kesin 5'te 5 yaparım :/
-
samatyada ameliyat olmuştum tekrarlamadı açık ameliyat oldum iyileşme süreci uzun sürüyor. yakınlarda biri konu açtı kapalı oldum diye vs konuyu gözle
-
Fenol tedavi olmanı öneririm.
-
x esinti bunu yazdı
Geçen doktora gittim bende, cerrahi olarak bi Yunan'ın götü çapraz kestiği bi teknik varmış onu yapsın daha etkiliymiş :)
doktor nüks etme konusunda en düşük ihtimal cerrahi operasyon demişti.
özel sağlık yapmadığı için bende mecbur devlette yaptıracağım.
doktor kıl dönmesi için beş sebep saydı ve dördü bende var. Şans işte :)
karydakis
-
Doktor gördü ağrı kesici, krem, antibyotik verdi. 10 gün sonra kontrole gidecem. Fenol, karydakis, lazer diğer yönemler hepsini araştıracam teşekkür ederim.
-
hem up olsun hem birşey sorayım, benim böyle muhtelif yerlerimde kıl dönmesi gibi yüzeysel durumlar var ama geniş alanda çok var. yani kıl başı dışarı çıkmıyor, derinin üst tabakasında kalıyor. buna hafif bi tırnak atınca kendine geliyor düzeliyor. ama bitmiyor bacaklarım böyle hep. bi zararı var mıdır? nedir ne değildir bilen var mı?
-
x Megalados bunu yazdı
Doktor gördü ağrı kesici, krem, antibyotik verdi. 10 gün sonra kontrole gidecem. Fenol, karydakis, lazer diğer yönemler hepsini araştıracam teşekkür ederim.
Sakın kestirme. Fenol tedavi 15 gün sonra ora kapanıyor.