Kılıç Günü - Yeni Dizi
-
Arkadaşlar Tv De dolaşıodum kanalları rastladım Bu nedir ya Tüğlerim diken diken oldu İlginç bir diziye benzior Sizin Düşünceleriniz Neler ?
Buda o Trailer
http://www.facebook.com/video/video.php?v=115617238487015&ref=mf
@konuları doğru yere açın
-
Burada tv'de dönmeyen fragmanları da bulabilirsin. Güzel bir diziye benziyor
-
ezel çakması bir filmmiş...
tutmaz -
ulu bandit konuştu
-
Sanmıyorum ya benzemior ezele gerçi ben ezeli sevmiorum ama elemanın konusması çok etkiledi
-
illa bi yurdum delikanlısı olcak filmde bağaracak esicek kükrüyecek :D hiç akıl dolu filmler yok anasını satıyım millet lost yapar flashforward fringe ve birsürü akıl dolu diziler
bizdede vatan millet sakarya asarız keseri öldürcem yavrum yarim helalim.
-
alp bunu yazdı:
-----------------------------
ulu bandit konuştu
:)
tövbe estağfirullah -
bence berbat bişeye benziyor fragmanlardan
-
Osman Sınav bu.. boru mu? (: Bence güzel bir diziye benziyor. Türk milleti bayılır böyle dizilere..(misal: DeliYürek)
-
Allah aşkına bi kere de öküzlerin olmadığı milletin birbirini asıp kesmediği şöyle bilim kurgu yada fantastik bir dizi olsun ya yalvarıyorum artık bu yapımcılardan ya abi yeter ya dizilere bak ya ezel kılıç günü kurtlar vadisi aşkı memnu parmaklıklar ardında yeter be
-
KaRaKuLe bunu yazdı:
Allah aşkına bi kere de öküzlerin olmadığı milletin birbirini asıp kesmediği şöyle bilim kurgu yada fantastik bir dizi olsun ya yalvarıyorum artık bu yapımcılardan ya abi yeter ya dizilere bak ya ezel kılıç günü kurtlar vadisi aşkı memnu parmaklıklar ardında yeter be
-----------------------------artı onyüzbinmilyon
nerdeee
hala farkedemediler gençler harıl harıl netten yabancı dizi izliyor
aşkı memnu bilmem ney onlar hep orta yaş ev kadınlarını bağlamak için yapılan diziler
özellikle bi bilim kurgu dizisi bekliyorum artık ama nafile...