Kısa Bir Süre İçin Telefon Numarası Almak Mümkün Mü?
-
Selamlar...
Önümüzdeki 1-2 hafta boyunca birçok kişiyi telefon üzerinden arayarak bir çalışma yapmam gerekiyor. Kendi numaramdan yapmak istemiyorum. 1-2 hafta kullanabileceğim daha sonrasında kendiliğinden iptal olacak disposable hatlar var mı? Varsa nereden temin edebilirim?
-
Açık hat satın alabilirsin
-
bi voip firmasından 850 li numara alabilirsin hocam, numaralar beleş oluyo genelde. konuştuğun dakka için para ödüyosun
-
Kontörlü hat alabilirsiniz. Yükleme yapılmazsa 9 ay sonra otomatik kapanır. Ortalama fiyat 100tl 130tl arasında ilk alım maliyeti icerisinde 750dk oluyor
-
Bimcell hat al 70 lira. Birde 23 liraya en ucuz paketi alırsın kullanırsın. 9 ay sonrada kontör yüklemediğin için kapanır.
0850 numara vs denmiş ama 0850`li numarayı millet reklamcı-dolandırıcı arıyor diye direk açmayıp engelliyor.
-
mkyb bunu yazdı
Bimcell hat al 70 lira. Birde 23 liraya en ucuz paketi alırsın kullanırsın. 9 ay sonrada kontör yüklemediğin için kapanır.
0850 numara vs denmiş ama 0850`li numarayı millet reklamcı-dolandırıcı arıyor diye direk açmayıp engelliyor.
hocam tesekkurler bu kafama yattı.
Bu bimcell direkt bim magazalarından mı alınıyor acaba?
-
dbcooper bunu yazdımkyb bunu yazdı
birde git android ama 3310 tarzi 2. el bir telefon da al. Aramalarin imei si de senin ile bağlantılı olmasın :p
ACR'de kurarsın aramların ses kaydını saklarsın. Gdrive'e upload etmesi cok hoşuma gidiyordu. Android'te ki tek özlediğim olay o ses kaydı...
-
dalyKadir bunu yazdıdbcooper bunu yazdımkyb bunu yazdı
birde git android ama 3310 tarzi 2. el bir telefon da al. Aramalarin imei si de senin ile bağlantılı olmasın :p
ACR'de kurarsın aramların ses kaydını saklarsın. Gdrive'e upload etmesi cok hoşuma gidiyordu. Android'te ki tek özlediğim olay o ses kaydı...
hocam illegal bir is degil ya resmi bir iş. sadece geri benim telefona donus yaparlar diye istemiyorum numaramı vermeyi.
Teşekkürler tahribat ailesi, fikirleriniz değerli.
-
Aynen direk git Bim'e kasiyere söyle yeni hat alacağım de o yönlendirir seni. 0551 ile başlıyor numaralar. En güzel tarafı ise numaralar sıfır. Yani önceden başkasının kullandığı numaralar değil.
-
mkyb bunu yazdı
Aynen direk git Bim'e kasiyere söyle yeni hat alacağım de o yönlendirir seni. 0551 ile başlıyor numaralar. En güzel tarafı ise numaralar sıfır. Yani önceden başkasının kullandığı numaralar değil.
eyvallah usta.
aldım hattı, çok tesekkurler...