Klavye Mouse Kafayi Yedi
-
yaw ustaLar yardim... donanindan ziLLe bisi anLamam... windows'u guzeLce kurdum, 2 hafta gecti daha ustunden, bugun basLadi kLavyede harfLer takili kalio, mouse ise takili degil gosterio, sok tak yaptiktan sonra 1 dakka kadar kendine geLip tekrar gidio :S:S
probLem neden kaynakLanio oLabiLir... update ediLmis kaspersky virus neyim buLamio :s
simdiden saoLun
-
ya bi insan neden L leri büyük yazar biri bana anlatsın ya
-
simdi soyle oluyor... yazarken klavye takili kaliyor... bknz örnk1 :D
örnk1 : selllllllllllllllllllllllllllllllllllll
yada durup dururken mouse gidiyor gelmesi icinde kasanin arkasindan sokup takmak lazim...
diyorumki sorun nedir, neden olabilir, neler yapabilirim
-
ps2 portlarda bi sorun olabilir hocam daha önce başıma geldi bi kaç defa usb mouse veya klavyeyle bi dene bakalım aynı sorun var mı.
-
klavye mouse zaten usb... ben usb'nin ucuna bisi takiom normal portta kullaniom.. adi aklima gelmedi simdi...
herneyse oyLe mouse'i gormedi, cikardik usb olarak kullanmaya basladim fakat simdide 2 dakkada bi sokup takmam gerekio... klavye ile mouse diger bilgisayarda calisio... diger makinin klavya ve mouse'i bende caLismio....
-
Hocam ps2 de problem olabilir, eğer klavye mousen pilli ise pili bitiyor olabilir... Anakarttan kaynaklanıyor olabilir...
-
simdi rene, klavye ve mouse'yi normal porttada kullansam, usb girislerinde de kullansam ayni hatayi verio... yani portlarda bi sorun olabilecegini sanmiyorum pek.. eger portlarda problem varsa zaten bilgisayarciya gidecek...
benim merakim herhangi bi virus, yada windows dosyalarinda bi bozukluk olup olamayacagi... formatta atamiyorum, dvd writer bozuk.... veri cekemiyorum... oylece kaldim anlicaniz...
-
virüs girmiştir geçen yıl bende de olmuştu..
Keyloggerei temizliim derken sistem dosyalaı falan da gitmişti..
çipset driverini güncelle .. olmazssa windowsu onar o da olazsa format ya rabbel alemin...
-
hangi anti virüsü kullanıyosun sistemi tarattın mı iyice güncelleyerek?
-
ilovethisgame bunu yazdı:
-----------------------------simdi soyle oluyor... yazarken klavye takili kaliyor... bknz örnk1 :D
örnk1 : selllllllllllllllllllllllllllllllllllll
yada durup dururken mouse gidiyor gelmesi icinde kasanin arkasindan sokup takmak lazim...
diyorumki sorun nedir, neden olabilir, neler yapabilirim
-----------------------------klavye bozulmuş galiba,bendee olmuştu kısadevre yapıordu