Köprü Geçişi Çift Ücret Kesilmesi
-
Hocalar
5 nisanda osmangazi köprüsünden geçtim. 185tl bakiye olduğu için o anda alamadı ama 1dk sonra 290tl yükleyip çekti. Fakat ertesi günü öğlen yine aynı parayı aldı. Bankayı arıyorum bizlik bişey yok diyor. Otoyol aş arıyorum bir kere çekilmiş bizlik birşey yok diyor. Ne yapmalı
-
Bankandan harcama itirazı + Cimer
-
mkyb bunu yazdı
Bankandan harcama itirazı + Cimer
Üstad 6 nisana harcama itirazı yaptım. Fakat otoyol aş diyorki biz 5 nisanda ücreti çekemedik. 6 nisanda çektik. Büyük ihtimal bankadan o itiraza red yicem. Fakat geçiş zaten 5 nisanda. Mk nasıl bir sazan sarmalına düştüm. Cimer ulaştırma bakanlığına mı yazmak gerekir. Marketten çıkınca fişi köprüden çıkınca hgs kontrol ediyoz. Heryerden bi kazık bi gol. Kontrol etmediğimizde .....
-
Hgs müşteri hizmetlerini arayıp o 2 gün için yapılan geçişlerin kamera ile tespitini isteyin. İkinci kez geçtiğiniz söylenen ancak geçmediğiniz gün ve saati söyleyin kontrol etsinler.
Daha önce hiç uğramadığım bir yolda bana hgs ücreti çıkarmışlardı, daha sonra kontrol ettiklerinde sistemin plakayı yanlış okuduğunu söyleyip iptal etmişlerdi.
-
LynXMaSTeR bunu yazdı
Hgs müşteri hizmetlerini arayıp o 2 gün için yapılan geçişlerin kamera ile tespitini isteyin. İkinci kez geçtiğiniz söylenen ancak geçmediğiniz gün ve saati söyleyin kontrol etsinler.
Daha önce hiç uğramadığım bir yolda bana hgs ücreti çıkarmışlardı, daha sonra kontrol ettiklerinde sistemin plakayı yanlış okuduğunu söyleyip iptal etmişlerdi.
Yok hocam iki kez geçtin demiyor. Tek geçtin ve ben tek ücret aldım diyor sıkıntı burada. Adam sistemden kontrol ediyor evet 5 nisanda 1 kere geçmişsin bende 6 nisanda 1 kere ücret almışım diyor
-
HanDSomE bunu yazdıLynXMaSTeR bunu yazdı
Yok hocam iki kez geçtin demiyor. Tek geçtin ve ben tek ücret aldım diyor sıkıntı burada. Adam sistemden kontrol ediyor evet 5 nisanda 1 kere geçmişsin bende 6 nisanda 1 kere ücret almışım diyor
Çekilen ücretlerin 2adet olduğunu ve bunu onlara göndermek istediğini söyle mail adresi vs. iste. Sktigiminin özel sektörü.