Linuxdestek Yani Önce Kendine Destek Ver Değil Mi...

1. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    orena
    orena's avatar
    Erkek

http://www.linuxdestek.org/phpBB2/install/install.php  :@...

Hayattan istediklerimi alamadım, çok param yok, onu bırak bir evim bile yok, hatta arabam da yok, zor geçiniyorum, hayat filmlerdeki gibi değil. İki çocuğum var, ihtiyaçlarını zor karşılıyorum babam diyip sarılmasalar hayat hiç çekilmezdi.
  2. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    Ayro
    Ayro's avatar
    Erkek
    orena bunu yazdı:
    -----------------------------

http://www.linuxdestek.org/phpBB2/install/install.php :@...

-----------------------------

euheuhe hack mi bu ? Forum kurulmamış birşey olmaz database şifresini falan bilmedikten sonra elde olan şey sadece install.php sayfasıdır. 

3. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    orena
    orena's avatar
    Erkek

zumsuk hackle ilgisi yok. aymazlık, alakasızlık ve ilgisizlikle ilgili bir örnek, networkte win2000 server var üzerinde eta v8 kurulu. sistemde 6 tane linux var bunların bazılarında sanal makinede windows98 yüklü etayı o şekilde çalıştırıyor bazılarında eta çalıştırılmıyor çünkü onlarda windows lisansı yok. ben bu iki makineye de dosbox yükledim etayı da yükledim ve 2000 server üzerinden etayı çalıştırmayı amaçlıyordum, tıkanınca altavista ve google a girdim arttım 36 aramada bu forum geliyor, madem destek vermiyeceksin paylaşacak bilgin yok beni neden yoruyorsun... önce kendine destek ver başlığını bu yüzden attım. doğru düzgün destek sitesi yok herşeyi kendim yapmak zorunda kalıyorum. böyle kıl sitelerle karşılaşınca sinirim tavana vuruyor.

Hayattan istediklerimi alamadım, çok param yok, onu bırak bir evim bile yok, hatta arabam da yok, zor geçiniyorum, hayat filmlerdeki gibi değil. İki çocuğum var, ihtiyaçlarını zor karşılıyorum babam diyip sarılmasalar hayat hiç çekilmezdi.
  4. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    tuncaxxz
    tuncaxxz's avatar
    Erkek

zumso hacı beleş db şeysi veren yerler var.oraya localhost yerine aldığın yerin şeysini yazıon bi sorun olmuyo (:

ama contrib le install şeysini nasıl silecen o da ayrı bi konu 

punto cero
Toplam Hit: 949 Toplam Mesaj: 4