folder Tahribat.com Forumları
linefolder Derin Konular
linefolder Loto-Piyango İkramiye En Güvenli Nasıl Tahsil Edilir?

Loto-Piyango İkramiye En Güvenli Nasıl Tahsil Edilir?

1. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    S-E-R-H-A-T
    S-E-R-H-A-T's avatar
    Erkek

müridler yıllardır her hafta oynadıgım sayısal-süper loto kuponlarım var ve " kessin bi gün bana çıkar hissediyorum" cu hayalperest tayfadanım : )

hazır yılbaşı piyango mevzusu da gündemdeyken yıllardır kafamda olan soruyu buraya a sorayım müridlere  çıkarsa işe yarar  : )

SORU: Kazandıgım ikramiyeyi en güvenli şekilde ve kimsenin haberi olmadan nasıl tahsil edebiliriz?

Herkesin tavsiye ettiği şeyler;

1. notere onaylatmak: burada 2 durum var birincisi noteri ayağınıza çağırıp yapabilirsiniz no problem ama geçmiş davaların birinde noterden onaylatılan bileti başkası gidip tahsil etmiş, milli piyangp idaresi bileti elinde tutan kişiye ödeme yapmış. hamiline yani. bu davadan şu sonuç çıkmış, noterde onaylatırsanız biletinizin kaybolma yırtılma yıkanma vs tahrip olması durumlarda korumaya almış olursunuz ama çaldırma konusunda hiçbi şeye yaramaz. ilgili link : http://www.turkhukuksitesi.com/showthread.php?t=1378

2. biletin arkasına isim soyisim tc imza yazmak: bi önceki başlıktaki dava örneginin sonucuna göre bu da bi işe yaramamış. adamın biletin arkasında imzası varmış ama 2. şahıs üstüne çizik atıp kendisi isim soyisim imza çakmış ve tahsilat yapmış.

3. banka aracılıgı ile tahsilat: herkesin yine tavsiyesi büyük bir bankanın herhangi bi şubesine ya da genel müdürlüğüne gidip, bileti ya da biletin fotokopisini yada sadece seri no kod vb sini ibraz edip, bankada adınıza ikramiye tutarı kadar blokeli hesap açmak. ve bankaya bununla ilgili vekalet vermek. dolayısıyla banka bileti alır tahsil eder ve hesaptaki blokeyi kaldırır. bu konuda 2 muallam durum; 1. bankaya yada banka yetkilisine verilecek vekaletin içerigi nasıl olmalı. kelime oyunlarıyla katekulliye gelinebilir mi? türkiyede banka mudurunun ipnelik yaptıgı 2 benzer durum olmuş. diğer bi çekince de banka personelini olayı çevreye yayması ve mafyatik adamlarla muhatap kalma. sonuçta memur maaşıyla çalışan adamlar.

4.  bi avukata gidip tüm süreçleri onla yürütmek: ona vekalet vermek: sorun, avukata nerden güveneceğiz?

5. direkt gidip milli piyango genel müdürlüğünden çeki almak: çalışanlarının basına medyaya haber uçurulan bir yer oldugu defalarca kanıtlanmış. o nedenle sakıncalı.

vsvs uzar gider liste dedigim gibi amaç tahsil çekincesi degil sadece, kimligi de gizleme aynı zamanda. bu konuda fikirlerinizişe yarar. bana çıkarsa tüm tbt toplanıp gider alırız : )))

zengin olmak zor  : )

S-E-R-H-A-T tarafından 30/Ara/17 12:06 tarihinde düzenlenmiştir

şeyini şeyettiğimin şeyi
  2. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    emrah20
    emrah20's avatar
    Erkek
    En güvenlisi Banka yetkilisi ile anlaşmak. Mümkünse kendi mahallenin şubesi olmasın. Git Ankara da bir büyük banka şubesinde hesap aç ve parayı oraya aktar. Müdüre verdiğin vekalet, biletin sana ait olduğunun kanıtı. Araya tanıdık birisi girerse mutlaka birilerine adını verir. Ben de hemen borç istemek için kapına dayanırım. (1 milyoncuk bana yeter abi)

Kendisini Hacker sanan zibidilerden değilim.
Toplam Hit: 1637 Toplam Mesaj: 2
loto tahsil piyango tahsilat güvenli ikramiye tahsili