Macbook Air Arıyorum(1600-2300 Tl Arası)
-
Arkadaşlar herkese selamlar.İşlere asıldığımdan beri kaybolmuş durumdayım, hepiniz özleniyorsunuz.
Başlıkta belirttiğim gibi 2011...2014 model, i5-Intel core işlemcili, 4gb ram hd graphics 4000-5000 arası temiz bir Macbook air arıyorum özellikle devir sayısı en fazla 100 ile 200 arası olmalı.Programlama ve günlük kullanım için Macbook airlere yönelmiş durumdayım.
Belli ilanlara bakıyorum, fakat bir türlü karar veremedim. Apple piyasasını bilenler aşağıdaki cihazları fiyat ve performans olarak kıyaslarsanız sevinirim.Ayrıca gören, duyan, bilen, satan var ise sizlerden alabilirim.
https://www.sahibinden.com/ilan/ikinci-el-ve-sifir-alisveris-bilgisayar-dizustu-notebook-macbook-air-13.3-i5-tertemiz-sifir-temizliginde-438735890/detay(devir sayısını bilmiyorum)
https://www.sahibinden.com/ilan/ikinci-el-ve-sifir-alisveris-bilgisayar-dizustu-notebook-macbook-air-i5-a1466-emc-2559-13.3-inc-1.8ghz-128-ssd-437709556/detay (bununda tam olarak bilmiyorum)
Favorilerim :
-
hackintosh'luk ufak notebook varmıdır? ya da çin tabletlerinde hackintosh fantezisi yapabilir miyiz
-
bu maclarde gereksiz bir pahalılık var
-
Benim elimde var adam arıyorum satmaya :) garantisi devam ediyor.mjve2tu modeli :)
-
Ne alıyorsan al ama harddiski 128 gb ssd olmasın. Yetmez hele ki programlama falan işin içine girerse sonradan çok pişman olursun. Onun haricinde ileride kendimi bu yönde geliştiririm diyorsan güzelinden bir macbook pro düşürmeye bak. Air güzel alet ama performansı sonradan yeterli gelmeyebilir.
-
x herrero bunu yazdı
Ne alıyorsan al ama harddiski 128 gb ssd olmasın. Yetmez hele ki programlama falan işin içine girerse sonradan çok pişman olursun. Onun haricinde ileride kendimi bu yönde geliştiririm diyorsan güzelinden bir macbook pro düşürmeye bak. Air güzel alet ama performansı sonradan yeterli gelmeyebilir.
Doğru söylüyorsun, benim düşüncem şu yönde:Mac notebooklar fiyat açısından pek fazla düşmüyor.2. el temiz birşey alsam ileride az bir zararla satıp dediğin gibi pro modellerine yönelebilirim.Şu anda sadece portatif yönü sebebiyle aire yönlenmiş durumdayım.