folder Tahribat.com Forumları
linefolder İş - Güç, E-Ticaret, Alışveriş
linefolder Macbook Alıcam Fikirlerinizi Alabilirmiyim.

Macbook Alıcam Fikirlerinizi Alabilirmiyim.

1. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    kasv4
    kasv4's avatar
    Erkek

öncelikle selam hocalar müritler, müzik yapıyorum oo işle ilgileniyorum macbook almak istiyorum 2000 2500 tl arası  bişey istiyorum öyle çok abartılcak bişey almıcam fazla bişeyde yüklemicem fl studio bir kaçtanede vst falan yüklücem macbook kullanan müritler varsa yazabilirmi.

///.

2. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    nurulmac11
    nurulmac11's avatar
    Erkek

o kadar para verip macin yapıp windows pcnin yapamayacağı bir şey söyleyebilir mi biri bana ? cidden merak ediom lan (konuyu baltalamak gibi olmasın kusra bakma hocam da yeni konu açmiyiim dedim aklıma gelmişken)

black implies white, self implies other, life implies death.
  3. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    DrKill
    DrKill's avatar
    Erkek

sadece macOS da kullanılan müzik programlarını kullanıyorsan al yoksa alma... Fikrim bu.

Bu imzayı her gördüğünüzde 4gb kotanızın 0,00000358559191226959228515625 azalmaktadır. Bilerek ve istenerek bu imza yapılmıştır. Amaç kotanızı sömürmektir
  4. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    T3SL4
    T3SL4's avatar
    Erkek
    nurulmac11 bunu yazdı

o kadar para verip macin yapıp windows pcnin yapamayacağı bir şey söyleyebilir mi biri bana ? cidden merak ediom lan (konuyu baltalamak gibi olmasın kusra bakma hocam da yeni konu açmiyiim dedim aklıma gelmişken)

Hocam win ile mac arasındaki farklar uygulama tabanlı değil işletim sistemi tabanlıdır yani mac alanlar işletim sistemi ve grafiksel arayüzünün göze ve kullanıma hoş gelmesinden dolayıdır bir nevi mac işletim sistemi win ile linux işletim sisteminin karışımı win'de olduğu gibi görsellik var daha iyisi hemde linux'te olduğu gibi terminalden kullanım var.

Lakin işin gerçeği ben kendi adıma konuşmam gerekirse mac sistemlerine o kadar para vermem onun yerin MSI sistemlerine bakarım adamlar TİTAN sistemler üretmişler.

Stay hungary Stay foolish
  5. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    Bektas
    x-files
    x-files's avatar
    Erkek

Üstad windowsla işim olmaz diyorsan al macbook ben pro kulanıyorum çok memnunum. 2500 tl çok güzel leptop ta alabilirsi. Ama sana macbook tavsiye ederim. Şimdiden hayırlı olsun.

//Hayat Bazen Tatlıdır//--//Aşıksan vur saza şoförsen bas gaza// https://zulfumehmet.com/ Kişisel bir olay
Toplam Hit: 608 Toplam Mesaj: 5
hakkında macbook fikirleriniz.