Macbook Alıcam Fikirlerinizi Alabilirmiyim.
-
-
o kadar para verip macin yapıp windows pcnin yapamayacağı bir şey söyleyebilir mi biri bana ? cidden merak ediom lan (konuyu baltalamak gibi olmasın kusra bakma hocam da yeni konu açmiyiim dedim aklıma gelmişken)
-
sadece macOS da kullanılan müzik programlarını kullanıyorsan al yoksa alma... Fikrim bu.
-
nurulmac11 bunu yazdı
o kadar para verip macin yapıp windows pcnin yapamayacağı bir şey söyleyebilir mi biri bana ? cidden merak ediom lan (konuyu baltalamak gibi olmasın kusra bakma hocam da yeni konu açmiyiim dedim aklıma gelmişken)
Hocam win ile mac arasındaki farklar uygulama tabanlı değil işletim sistemi tabanlıdır yani mac alanlar işletim sistemi ve grafiksel arayüzünün göze ve kullanıma hoş gelmesinden dolayıdır bir nevi mac işletim sistemi win ile linux işletim sisteminin karışımı win'de olduğu gibi görsellik var daha iyisi hemde linux'te olduğu gibi terminalden kullanım var.
Lakin işin gerçeği ben kendi adıma konuşmam gerekirse mac sistemlerine o kadar para vermem onun yerin MSI sistemlerine bakarım adamlar TİTAN sistemler üretmişler.
-