folder Tahribat.com Forumları
linefolder Linux ve Diğer İşletim Sistemleri
linefolder Macbook Pro Da Windows Oyunlarını Nasıl Oynayabilirim?

Macbook Pro Da Windows Oyunlarını Nasıl Oynayabilirim?

1. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    Ushanka
    Ushanka's avatar
    Erkek

Selamunaleyküm müridler.. Yeni bir MacBook Pro kullanıcısıyım. Uzun zamandır oynamak istediğim bir kaç oyun var. Sorunum şöyle; Mac üzerinden bildiğim kadarıyla hiç bir şekil de Windows oyunlarını açma şansımız olmuyor. Tek yolu Wine ve Bootcamp gibi programlar üzerinden Windows a geçiş yapmak. Lakin Windows u kurmak dışın da başka bir şansım var mıdır? Varsa nasıl, yok ise Bootcamp üzerinden Windows da oynayacağım oyunu oynamak bilgisayarıma zarar verir mi, performansını düşürür mü? Ya da güvenlik açısından bir sorun yaratır mı?

Yardımlarınız bekliyorum, şimdiden teşekkürler. :)

2. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    MaviGozluDev
    MaviGozluDev's avatar
    Erkek

bootcamp ile windows kurabilirsin hocam ne zarar vericek bilgisayara,  altı üstü işletim sistemi :) :) he tabi macos kadar performanslı olmayabilirde mac in olayı o zaten :) normal laptop ta nası çalışıyosa mac te de öyle çalışır windows rahat ol :) ben bootcamp li kullanyorum bi sıkıntısını görmedim :d

.
  3. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    hojucuk
    hojucuk's avatar
    Erkek

bootcamp macin icinde geliyor zaten, hdd uzerinde yeni bir partition kuracak windowsu oraya install edeceksin. acilista osx veya windows ne kullanacaksan sececeksin. windows kullanirken yine apple isi windows pc kullaniyor olacagin icin mac sistemine zarar vermesi yada yavaslatmasi soz konusu degil. standart ayarlari ile boot yap..

C* ya hepsin ya hic..ya TÜRK"sün ya pic!
  4. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    DrKill
    DrKill's avatar
    Erkek

wine linux'de çalışıyordu ama macosX de de çalışıyorsa o zaman çoğu windows programını kullanabilirsin.

http://wiki.winehq.org/MacOSX

Bu arada macbook pro yu ne amaçla aldınız onu merak ettim.

DrKill tarafından 02/Ara/13 10:34 tarihinde düzenlenmiştir

Bu imzayı her gördüğünüzde 4gb kotanızın 0,00000358559191226959228515625 azalmaktadır. Bilerek ve istenerek bu imza yapılmıştır. Amaç kotanızı sömürmektir
  5. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    Ushanka
    Ushanka's avatar
    Erkek

Yorumlar için teşekkür ederim arkadaşlar. Anlaşılan bootcamp yolu gözüktü bana. :D

@DrKill, ses ve grafik tasarımı için hocam. 

Toplam Hit: 1274 Toplam Mesaj: 5