Masaüstündeki Hiçbir Gözükmüyor

1. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    eyuperol
    eyuperol's avatar
    Erkek

Merhaba arkadaşlar bilgisayarı 3-4 gündür açmıyorum. 

Dün ablam gelmiş bilgisayarı açmış sonrasında yeğen (2 yaşında) tuşlara basmak suretiyle oynamış.

Bunun öncesinde ise güncelleştir ve kapat diye uyarı veriyordu başlatırken.

Velhasılkelam benim bilgisayarın masaüstündeki bütün ögeler (simgeler+klasörler vb her şey) kaybolmuş yani gözükmüyor.

Aslında görevçubuğu yardımıyla klasör açıp klasör üzerinden masaüstünü seçince masaüstündeki bütün ögeler duruyor görebiliyorum.

Arkadaşlar şimdi sizlere sorum ben bunu nasıl düzeltebilirim?

Belirteyim sistem geri yükleme kapalı imiş yapamadım, güvenli modda açtım fayda etmedi. sanki masaüstü çoğaltılmış kullandığım masaüstü silinmiş çoğaltılan masaüstünü kullanırım gibi bir halde.

İnsanları ( küçük-büyük, yaşlı-genç, tanıdık-tanımadık, eşdost-sevgili vs vs ) sevin, saygınızı gösterin ama kesinlikle insanlara acımayın. Çünkü acıdığınız anda acınacak duruma düşüyorsunuz
  2. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    Jinpachi
    Jinpachi's avatar
    Erkek

sağ tık - görünüm - masaüstü öğeleri göster..

en basit haliyle bunu dene

Jinpachi tarafından 02/Haz/18 20:02 tarihinde düzenlenmiştir

Yaşa, Öl...
  3. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    eyuperol
    eyuperol's avatar
    Erkek
    Jinpachi bunu yazdı

sağolasın hocam sorun dediğiniz yöntemle çözüldü :) çok basit birşey miş ama daha önce hiç böyle bir durumla karşılaşmadığım için benim için kocaman bir sorun olarak gözüktü :) kendime çok güldüm bu kadar basit bir durumu çözemediğim için :)

İnsanları ( küçük-büyük, yaşlı-genç, tanıdık-tanımadık, eşdost-sevgili vs vs ) sevin, saygınızı gösterin ama kesinlikle insanlara acımayın. Çünkü acıdığınız anda acınacak duruma düşüyorsunuz
  4. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    Jinpachi
    Jinpachi's avatar
    Erkek
    eyuperol bunu yazdı
    Jinpachi bunu yazdı

sağolasın hocam sorun dediğiniz yöntemle çözüldü :) çok basit birşey miş ama daha önce hiç böyle bir durumla karşılaşmadığım için benim için kocaman bir sorun olarak gözüktü :) kendime çok güldüm bu kadar basit bir durumu çözemediğim için :)

olur öyle.

Yaşa, Öl...
Toplam Hit: 1725 Toplam Mesaj: 4
masaüstü masaüstü ögeleri kayboldu masaüstü