Masaüstündeki Hiçbir Gözükmüyor
-
Merhaba arkadaşlar bilgisayarı 3-4 gündür açmıyorum.
Dün ablam gelmiş bilgisayarı açmış sonrasında yeğen (2 yaşında) tuşlara basmak suretiyle oynamış.
Bunun öncesinde ise güncelleştir ve kapat diye uyarı veriyordu başlatırken.
Velhasılkelam benim bilgisayarın masaüstündeki bütün ögeler (simgeler+klasörler vb her şey) kaybolmuş yani gözükmüyor.
Aslında görevçubuğu yardımıyla klasör açıp klasör üzerinden masaüstünü seçince masaüstündeki bütün ögeler duruyor görebiliyorum.
Arkadaşlar şimdi sizlere sorum ben bunu nasıl düzeltebilirim?
Belirteyim sistem geri yükleme kapalı imiş yapamadım, güvenli modda açtım fayda etmedi. sanki masaüstü çoğaltılmış kullandığım masaüstü silinmiş çoğaltılan masaüstünü kullanırım gibi bir halde.
-
sağ tık - görünüm - masaüstü öğeleri göster..
en basit haliyle bunu dene
Jinpachi tarafından 02/Haz/18 20:02 tarihinde düzenlenmiştir -
Jinpachi bunu yazdı
sağolasın hocam sorun dediğiniz yöntemle çözüldü :) çok basit birşey miş ama daha önce hiç böyle bir durumla karşılaşmadığım için benim için kocaman bir sorun olarak gözüktü :) kendime çok güldüm bu kadar basit bir durumu çözemediğim için :)
-
eyuperol bunu yazdıJinpachi bunu yazdı
sağolasın hocam sorun dediğiniz yöntemle çözüldü :) çok basit birşey miş ama daha önce hiç böyle bir durumla karşılaşmadığım için benim için kocaman bir sorun olarak gözüktü :) kendime çok güldüm bu kadar basit bir durumu çözemediğim için :)
olur öyle.