Mayalar Yanılmadı. 21 Aralık 2012 Doğruydu, İnsanlık Yanlış Yorumladı.(Kafa Açma)
-
Selam müridler. İnternette bir şeylere denk geldim. Dünya dışı üstün yaşamların varlığı ve sair mevzulara yürekten inandığım için bilimsel olup-olmadığını sorgulamadan inandım orası ayrı tabi ama sizle de paylaşmak fikrinizi almak istedim :) Eğer yazılanlar doğruysa, dünya tarihinden tut dine kadar ucu dokunacak bayağı psikopatça bir konu çünkü.
Not : Aramızda sümerolog, filolog, uzay bilimci, ilahiyatçı, hobi aracılığıyla bu olaylara aşırı ilgi duyan herkes bi okuyup yorum yaparsa sevinirim. Zira, arkadaşlarla günlerdir bu konuyu tartışıyoruz :D
Not-2- : Tartışma çıkaracak, konuyu koyu şekilde dine bağlayacak varsa rica ediyorum girip okumasın. Herkesin inancı kendine. İnanırız-inanmayız yalnızca şöyle fantastik şeyleri bile düşünmek insana vizyon katar, zararı olmaz. Durduk yerde banlanmayalım, seviyeli seviyeli kafa açalım şurda gözünüzü seveyim.
Kaynak : http://www.bisosyo.com/mayalar-yanilmadi-21-aralik-2012-dogruydu-ve-biz-yanlis-yorumladik/
İçeriği kopyalamaya izin vermediği için kopyalayamadım. Linkten bakarsanız sevinirim.
-
Yazıyı okudum. Mantıklı tabii ki. Evren hakkında o kadar çok bilinmezin içinde, Mayalar gibi derin bir uygarlığa ait (her ne kadar teori de olsa) bilgiler bence çok kıymatlidir. Bu arada 14 tabletin tamamını bilgisayara yedek aldım, okuyunca tekrar yorum yaparım.
Teşekkürler.
-
-
Biraz bilim, biraz hikaye. Türk insanının sevdiği türden bir haber.
-
Tamamen dogru oldugunu varsayalim. Hayatimizda ne degisiyor?
-
Soyumuzun uzaylılar tarafından tecavüze uğramış maymunlardan geldiğini kabullenmiş oluyoruz.