Mersin/Toros Üniversitesi
-
Öncelikle merhabalar,
Sormak istediklerim Mersin'de yaşam nasıldır ben Manisalıyım haliyle uzak olunca tereddütlerim var ayrıca gidersem Bahçelievler tarafına gideceğim.Toros Üniversitesi Yazılım Müh. bölümüne gitmeyi planlıyorum işin içinde %50 burslu gitmek var o yüzden 2. tercihlerde yazmayı düşünüyorum fikirlerinizi almak istedim ayrıca ev kiraları falan nasıldır pahalı mıdır Mersin ? bide bazen televizyonda görüyorum Mersin de olaylar oluyor falan diye (yanlış anlaşılmasın 1-2 terörle ilgili olay gördüğümü hatırlıyorum).
Görüşler vs.
Saygılar.
-
gelen gidemiyor mersinden güzel şehir. tabi yaşadıklarına bağlı olarak görüşlerin değişebilir kardeş.
ev kiraları merkezde 450-600 arası.
-
evet yanlıs duymamıssın : ) 2 ay önce sitelerde bim'i molotofladılar. siteler, yenipazar çevresine geleceksen hiç gelme derim.
-
Akdenizliysen git git durma her yerinde yaşanır.
-
weskeyy bunu yazdı
Akdenizliysen git git durma her yerinde yaşanır.
Akdenizle alakam yok Manisalıyım.
-
KarakartaL bunu yazdı
evet yanlıs duymamıssın : ) 2 ay önce sitelerde bim'i molotofladılar. siteler, yenipazar çevresine geleceksen hiç gelme derim.
Şuanda tahmin edemiyorum ama okulun olduğu yere giderim heralde
-
@heyet Hocamın söylediği gibi gelen gitmek istemiyor burda hayat bedavadan biraz pahalı :) pozcuda (okulun yakını) 350-400'e ev rahat bulursun.
-
selo-g bunu yazdı
@heyet Hocamın söylediği gibi gelen gitmek istemiyor burda hayat bedavadan biraz pahalı :) pozcuda (okulun yakını) 350-400'e ev rahat bulursun.
Eyv sağolasın.Gidicem gibi olumlu yanıtlar alıyorum bir arkadaşım Mersinde kalıyor kesinlikle gel diyo aynen bi daha gitmek istemessin geri diyor.
-
Yeco bunu yazdıselo-g bunu yazdı
Eyv sağolasın.Gidicem gibi olumlu yanıtlar alıyorum bir arkadaşım Mersinde kalıyor kesinlikle gel diyo aynen bi daha gitmek istemessin geri diyor.
kötü demiyorum ama doğduğumdan beri mersindeyim daha bi bokunu görmedim normal şehir iştela