Mibox U Bluetooth Verici Olarak Nasıl Kullanırız?
-
Biraz kafa yormalik konu olarak açıyorum
Mi box cihaz var ve normal Bluetooth dosyalar gönderip alıyor yardımcı programlar ile
Bu cihaza Bluetooth kulaklık bağlayıp kullanmak için nasıl yol izlemeliyiz?
DJ_Alper tarafından 12/Nis/20 18:32 tarihinde düzenlenmiştir -
Bluetooth kulaklığı normal bağlanıp kullanılması lazım.Kulaklıkla google asistanımı kullanmak istiyorsun.
-
nasıl ya normal bluetooty kulaklık bağlayıp kullanamıyor muyuz telefona baglar gibi? ne farkı var ki?
-
bağlanıyor olması lazım firestick'e oluyor diye biliyorum
-
Aksesuar ekleden ekledin mi kulaklığı da ben bunca sene niye menulerde Bluetooth aradim amk :))
Konu acmasam hala araştıracam amk
-
DJ_Alper bunu yazdı
Aksesuar ekleden ekledin mi kulaklığı da ben bunca sene niye menulerde Bluetooth aradim amk :))
Konu acmasam hala araştıracam amk
evet yeni güncellemesiyle bluetooth menüsü yok aksesuar ekleden ekleyebiliyorsun :)
Ben hem kulaklık hem de bluetooth hoparlör bağlayabiliyorum.
Tek sorun her seferinde yeniden eşleştirmem gerekiyor airpods'u. -
Kulakliklik çiftini baglayinca kesik kesik geliyor
Tekinde yapmiyor ama Bluetooth bağlıyken be birsey izlerken görüntü 240 kadar düşüyor neden acaba
-
DJ_Alper bunu yazdı
Kulakliklik çiftini baglayinca kesik kesik geliyor
Tekinde yapmiyor ama Bluetooth bağlıyken be birsey izlerken görüntü 240 kadar düşüyor neden acaba
Android 9 yüklü ise böyle bir problem var, bu güncellemeden sonra bende de bluetooth kulaklık takınca video takılma yapıyor.
Android 8.1 var iken böyle bir problem yoktu.
-
Bir kaç saat önce mibox s için güncelleme geldi, Bluetooth problemini fixlemisler, bir deneyin isterseniz.
-
akşam gideyim bir bakayım ama benim s değil bakalım
-
Cyber bunu yazdı
Bir kaç saat önce mibox s için güncelleme geldi, Bluetooth problemini fixlemisler, bir deneyin isterseniz.
s değil benim and 8.0 aslında 8.1 almıştı gerimi çektiler ne yaptılar bilmiyorum