Mikrofon Takılı Değil Problemi
-
Arkadaşlar bilgisyarım hp dv6810et ilk aldığımda işletim sistemim vista idi. Ben format atıp win7'ye çevirdim. İlk format attığımda mikrofonumda bir sıkıntı yoktu, aynı sürücüleri şimdi tekrar kurdum ama mikrofonumu kullanamıyorum. HP'nin kendi sitesinde de sürücüleri arasında bu bilgisayar modelinin windows7 sürücüleri yok. Bu arada 64 bit sistemim yardımcı olacaklar için. Ama şu da var;
Ses simgesi>>Kayıt Aygıtları>>Mikrofon>>Özellikler dediğimde bu aygıt düzgün çalışıyor diyor. Yani sürücü ile alakalı bir sıkıntım yok sanırım.
Ayrıca; Başlangıç>>Donatılar>>Ses Kaydedicisi tıkladığımda ''Bir ses aygıtı bulanmıyor'' uyarısı da veriyor.
Sonra acaba kamerayı kaldırıp tekrar yüklesem olur mu? dedim. Kaldırdım yükledim ama sorun yine ortadan kalkmadı.
http://www.pcnet.com.tr/forum/donanim/307354-mikrofon-takili-degil-diyor.html
Buradaki linkide sorunuma örnek olarak koyuyorum.
Olabildiğince açıklmaya çalıştım yardımcı olursanız çok makbule geçecek. Mikrofona skype'ta çok ihtiyacım oluyor.
-
realtek var mı
-
Hayır yok, hocam.
-
Yardımcı olabilecek olan yok mu?
:) slimdriver indirdim kurdum derken artık hiç bir ses aygıtım çalışmıyor. Önceden mikrofon sorunum vardı şimdi hoparlörlerim de çalışmıyor.
Windows update açtım ordan ne kadar güncelleme varsa indirip kuruyorum. Sizce bir faydası olur mu?
-
up.