Müridler Acil Van'a Uçak Bileti Lazım Aerobilet Olabilir
-
Muridler cepte para çok az.Van valiliginde mülakata çağrıldım.Gidebilmek resmen ucuz uçak biletine kaldı çünkü otobüsle yetisemiyorum.bi ara aerobilet.com konusu vardı ordan yardımcı olabilecek var mi? Geleceğim tehlikede tedirginim.
-
aerobilet olayı kalktı hocam. sunexpreste 39 tl ye turkcellilelre bilet vardı ona bir bak. eğer işin getirisi çoksa paraya kıy. biraz sıkıntı çekersin belki ama sonra sefa sürmek var.
-
http://www.sunexpress.com/tr/teklifler/turkcelllilere-3999tl
güzelmiş aslında..başka çözümler için UP
-
ne zamana lazım bi tarih filan belirt bari
-
Hocam çarşamba gitmem lazım işte kağıtları filan hazırlıcam yarın liste bugün asıldı yeni haberim oldu.arada 1200 km var.kafaları yicem biri bana yardım etsin lütfen :)
-
atla otobüse git hocam 120 130 liraya falan gidersn :) ben ayda bir 1100 km giden adamım :) +dönüş tabi.. hele birde hakkarili bi arkadaşm vardı offff :D ... adam her ay canı sıkıldı ailesini özledi diye ıspartadan hakkariye giderdi 2 günde :D sende atla git :D
-
Hocam konuyu yeni gördüm yardımcı olabilirim sana son durum nedir? bulabildinmi bilet?
Edit: 19 u çarşamba günü Sabiha Gökçen den Van'a uçak var 45 TL ye gönderirim seni.
Gundabaz tarafından 18/Eyl/12 03:28 tarihinde düzenlenmiştir -
x Gundabaz bunu yazdı
Hocam konuyu yeni gördüm yardımcı olabilirim sana son durum nedir? bulabildinmi bilet?
Edit: 19 u çarşamba günü Sabiha Gökçen den Van'a uçak var 45 TL ye gönderirim seni.
Ah be hocam Ankaradan gitmeliyim yazmayı unuttum :( Sms atarım yine belki Ankaradanda bişi yapabilirsin bi umut işte :(