folder Tahribat.com Forumları
linefolder Genel
linefolder Mybb Forumlarda İmzama Ve Mesajlarıma Video Koymak?

Mybb Forumlarda İmzama Ve Mesajlarıma Video Koymak?

1. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    Kaltz
    Kaltz's avatar
    Erkek

Arkadaşlar MyBB forumlarda imzama mesajlarıma videoçalar aracılığıyla nasıl video yükleyebilirim? Birkaç yerde gördüm ancak kafam yatmadı. Galiba Mykod gerekli.

Bu konuyu açıkca dile getirebilir misiniz? Adım adım...

365 gün 6 saat %100 müşteri memnuniyeti ilkesiyle Hosting, domain, web tasarım, grafik tasarım hizmeti veren BS Web Group, siz müşterilerimiz için web sitemiz üzerinden yapılan alışverişlerde sizlere özel %15 indirim imkânı sunuyor. Bizi tercih ettiğiniz için TEŞEKKÜR EDERİZ... www.bswebgroup.com
  2. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    kartalkethuda
    kartalkethuda's avatar
    Erkek
    hocam imza ayararında görmüştüm ben sanki öyle bişey. kurcalasan biraz çıkar heralde :D

maşiyi görüyon mu maşiyi?
  3. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    Madcrazy
    Madcrazy's avatar
    Erkek

video oynatmak için mycode ekle

sonra imzanda aynı konu açarken yaptıgın şeklini uygula

mybbdestek.com

Hardcore Gamer - Android Game Developer
  4. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    Desiqner
    Desiqner's avatar
    Erkek
    MyKodla olurmu bilmiyorum Ki :) Mykodlardaki Video kodlarıyla deneyebilirsin...

Anladım işi, sanat Allah'ı aramakmış; Marifet bu, gerisi yalnız çelik-çomakmış...
  5. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    Kaltz
    Kaltz's avatar
    Erkek
    tmm mycode gerekiyor da o kodu bulamadım. bulan olursa ve kullanımının nası olacaını bilen varsa sölesn ltfn

365 gün 6 saat %100 müşteri memnuniyeti ilkesiyle Hosting, domain, web tasarım, grafik tasarım hizmeti veren BS Web Group, siz müşterilerimiz için web sitemiz üzerinden yapılan alışverişlerde sizlere özel %15 indirim imkânı sunuyor. Bizi tercih ettiğiniz için TEŞEKKÜR EDERİZ... www.bswebgroup.com
  6. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    Desiqner
    Desiqner's avatar
    Erkek
    http://forum.mybbdestek.com/Forum-mykod-filtreleri--222

Anladım işi, sanat Allah'ı aramakmış; Marifet bu, gerisi yalnız çelik-çomakmış...
  7. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    Sigortacı
    DJ_Alper
    DJ_Alper's avatar
    Bilgi/Destek Madalyası
    Erkek
    çok kolay mycode işi her video siteninkini eklersin istediğin html kodunu mycode ile eklersin

Sorularınızı cilginsigortaci@gmail.com a yazabilirsiniz cevaplar instagram sayfasında >>>instagram/cilginsigortaci/ █║▌│█│║▌║││█║▌║▌║
Toplam Hit: 1473 Toplam Mesaj: 7