N73 Uyumlu Calısan Msn Program!
-
Hacilar baba bi msn programı gonderın sıze dua edim :)
Vallah n73 msn bulamıyorum yasfs. Acil tarafından olursa sevinirim
Saygılarımla...
-
ManYaQ_cojuk bunu yazdı:
-----------------------------Hacilar baba bi msn programı gonderın sıze dua edim :)
Vallah n73 msn bulamıyorum yasfs. Acil tarafından olursa sevinirim
Saygılarımla...
-----------------------------Tamam,eı güzel hoş da şu konu başlığının sonundakı ! ne oluyor..
Ayar oluyomm ayarr :|
edıt : turkcell ım benım mıdır nedır..
o zımbırtıdan ücretsızmış msn..
cepten explorerdan felan gırılıyormuş..öle bışey..
cepforumlarından bakabılırsın..
-
www.ceptemsn.com
agile msn var verichat var mig33 var var oglu var ama en güzel agile ile ceptemsn..
-
turbo msn, agile msn messenger gibi programları denedin mi hocam. forumda daha önce verilmişti.
-
ruhastasiTBT
eyvallah gozum eyısınde nereden bıleyım senın ayar oldugunu :D neyse bı daha konu acarken yazmayız pardon yani :Pbu arada ceptenmsn den ındırdım ama sorun verıyor o bakımdan farklı yokmudur dıe arıyom acıkcası ordakı bı poha yaramıyo...
-
hoca hazır lafı gelmişken sony ericsson içinde msn nerden bulabilirim
-
Verichat i öneririm ben .. Verilen messenger isimlerininlerin hepsi cep tlf kısmında var.İlk sayfaya bakma bi kaç sayfa git ..
-
mig33 önerimdir. telefondan wap.mig33.com a girip indirebilirsin. sadece üye oluyorsun ki o da ücretsiz. Ayrıca turkcell hattın varsa 60 kb indirdiğinde 1kontur gidiyor ki text olarak 60 kb saatlerce yazışmak demek. ben geceleri giriyorum en az 2 saat takılıyorum ve maksimum 2 kontürüm gidiyor. tavsiye ederim. bir çok modellede uyumlu. www.mig33.com dan detaylı bilgi alabilirsin.