N80 Versiyon Düşürme ?
-
n80'e en son versiyon olan v 5.0725.0.1 i yükledim ama bu versiyonun hala tükçesi çıkmamış ingilizce olarak yüklemiştim bunun için nss ve nsu programlarını kullandım ve versiyonu tekrar düşürmek istiyorum ama flash attırmadan yapmam gerekiyo bunu yapılabilme olasılığı varmı illaki flash attırmammı gerekiyo
-
hoca dediğin olayı bilmiyorum fakat benim sana bi sorum olacaktı bende buralar n80 almayı düşünüyorum n80 ile n80 internet edition arasında ne fark var bi de n80 tavsiye edebileceğin bi tel eğer kullanıcısıysan biraz anlattsan
-
n80 sağlam bi telefondur düşür at yinede bişey olmas çok sağlam bi kasaya sahip n80 ile n80 ie arasında sadece bi fark war ekranda wlan scanning war başka bişey yok ama tam siyah almanı tavsiye ederim karizma telefon kötü sölim berbat bi kızağa sahip hemen bozuluyo we çok ağır bi telefon ama kulanışlı benim hoşuma gidiyo yaklaşık 1.5 yıldır kullanoıyorum değiştirmeyide düşünmüyorum hala ilk günki kadar yeni sağlam we kolay kolay çizilmez
-
flash sız version değiştirilmez ..
-
kızağı felaket..
5. defa garantiye yolladım ilerleyen günlerde elime geri gelicek
hep yolluyorum yapmadan gönderiyorlar bugün telefonda baya sert konuştum inş sağlam olarak gelir
Toplam Hit: 1886 Toplam Mesaj: 5