Natro Jetpress Alan Adı Kullanılamaz Diyor
-
merhaba yılar sonra adım boşa çıkıncabi heves alıp bi wp kurup kenarda bekleteyim dedim natro jetpress panelde siteyi kuramıyorum alan adı kullanılamaz diyor destekteki arkadaş alan adı başka bir hostta oradan kaldırın diyor ben bir yere eklemedim nerede olduğunu nasıl kaldıracağımı bilen varmı?
-
Alan adi ne?
-
underzero bunu yazdı
Alan adi ne?
yunusozturk.com eski sahibi tarafından başka bir sunucuya eklenmiş olabilir diyor mail atın çözelim dediler mail attım bekliyorum
-
Bir kayit görünmüyor, Natro kaydi görünüyor (cizgi telekom)
-
bunu natroya sormalısınız hocam normalde ama ben natroyı hiç sevemedim Allah kurtarsın.
-
zone bunu yazdı
bunu natroya sormalısınız hocam normalde ama ben natroyı hiç sevemedim Allah kurtarsın.
bütün kayıtlar natroda natro ise başka bir sunucuda diyor hangi sunucuda olduğunu paylaşmıyor sunucu sahibi ile görüşüp çözeceğiz diyorlar.
-
vukuat bunu yazdızone bunu yazdı
bütün kayıtlar natroda natro ise başka bir sunucuda diyor hangi sunucuda olduğunu paylaşmıyor sunucu sahibi ile görüşüp çözeceğiz diyorlar.
hocam eski sahibi de natrodan bi sunucuya yönlendirmiş durumda ise, onun vhostunu silmeden senin vhostunu tanımlayamazlar. daha yeni bi olay anladiğim kadari ile ama 2-3 gün sürer bul konuş yedek aldır sil vs.
Eski sahibinin de dosyalari vs oldugu için içeride o vhost'u silemezler direk. Adam ile konuşup ayarlarlar bir iki güne merak etme.
-
rakkoc bunu yazdıvukuat bunu yazdızone bunu yazdı
hocam eski sahibi de natrodan bi sunucuya yönlendirmiş durumda ise, onun vhostunu silmeden senin vhostunu tanımlayamazlar. daha yeni bi olay anladiğim kadari ile ama 2-3 gün sürer bul konuş yedek aldır sil vs.
Eski sahibinin de dosyalari vs oldugu için içeride o vhost'u silemezler direk. Adam ile konuşup ayarlarlar bir iki güne merak etme.
malesef öyle imiş bu gün diğer panelden kaldırdılar kendi panelime ekledim bu defa da natronun paneli çalışmadı :)