Nefret!..

1. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    turkish
    turkish's avatar
    Erkek
    Sevdaya haykırışımla bitti çocukluğum... Vazgeçiş miydi yoksa yine bu haykırış... mum ışığında mı gelecekti bana, kalp yüzeyimde senden başka kimse de yokken üstelik... Bu deli; gönlünü aramaya çıkmışken dünyadan, sevdanın tüm yükünü taşırcasına gelecekti... Emindi yürek... O gönül ki suskundu... Ben sustuğumda konuşur muydu acep benimle, sevdiğini söyler miydi fısıltıyla kulağıma yaşamayı, yaşatmayı da unutturduğu gibi... Gençliğinden anı tadında yaramazlıkları bulunur muydu cüzdanında, vazgeçiş olarak mı gelirdi bir bitişin habercisi misali.. Yoksa; Yoksa Gece bile, güneş olarak mı kaçardı benden, yerime yeni bir hayat pınarı buldurmak bile isteyebilir miydi?, Sevgim,arkasını dönüp gider miydi... Tek renk yalnızlarda mı boyalanmıştı bu hissin saçları , Müziğin kuru üzüm şarabı mıydı ki bu.... Hatırlatmanın kusursuzluğuyla; meleklerin indiği yüregimden mi, unuttuğu aşklardanmı uzaktı?!... Sana dair gibi görünüp feykmi attı bu kalleş his bana ? Ümit ne yaman bir bela.... Geceleri tatlı çakırkeyfliğindeki baş dönüş gibi gelecekti oysaki bu sevda bana, hüznü benim gibi cebindeydi Seni götürmek için gelcekti hemde, tek bir sigaranın is kokulu dumanıyla çizebilecekti belkide yüzünü... Sorsan söyleyebilecekti sevdiğini... tüm yargıları bir kelimede biriktirip, infazlarını korkmadan yapacaktı, cümlede, kim kullanırdı onu senin yanında? Bilirim sanırcasına, kanardım belkide... Oysaki, kim bilebilme yazgısına sahipti ki... Sesini göremeyip, seni duyunca aşık olabilir miydi, Abartılarda gezermiydi sevgisi.... Hüzün çiselerken göğsüme yüregimi terkedip giden o tatlı heyecan son vazifesi için atlıyordu satırlara... Kalleşti düşmanım olan bu his.. Yine mi galip gelecekti... üst üste üç kez okunabilir miydi bir sevda cümlesi, mekanı cennet olur muydu, cehennemlerden kaçıracakken seni... ateş böcekleri feneriyken aşk yolunun , aynı yere dua edebilir miydi seninle, bide gök gürlemiş olsa farklı yağmurlar altında hatta... Paylaşırmıydı.... Ve de evlenme çağındayken üstelik..... "Hadi bakalım"larla mutlulugu avuçlar mıydı seninle... susar da gelir mi senin yanında artık bu sevda.... ya çıkartamaz isem içimden, bana da benzerse eğer bu his denen meret, Kavga etmeden onunla bulurmuyum bir tatlı dokunuş... ne dersin... hangi dilde aşık olduğumu bilir misin, benden ayrı mı yazılıyor öpüşler, bilmediğim başka dillerde.. Beceremediğim... elvedalardan bıkan yürek kapım, gidenin arkasından su dökmelerdemi kalır yine... kılını kıpırdatır mıydı şarkılarında bile benim için, bir neşter deşerken içimi... tarihe inat yaşatır mıydı yüreği o aşkı yoksa, bağrımın çarşambayı sel alan yerinde... yedi gününde haftanın, aranan tek tanrısı, yalvaracak kadar küçük mü düşerdi bu gurursuz yüreğim acep, yoksa özür dileyecek kadar büyük mü bu sevda; zamanında dalgınlığa gelen bir aşk için bu yüreğin özür dilemesi gibi.... kalbimin kısılan seslerinde solacak ilk çiçek, çocukluğumdan beri büyüttüğüm, hislerimin sofrasında yavan yavan yediğim sevda tokluğu... Sen... Sen kısmasaydın kalemimi, sonuna kadar açsaydın ki ki kaçsaydı vazgeçişler... "Ancak bu kadar" da mı sevemedin, Eski bir kader sevdası kadar yalan mıydın yoksa... Kendimi bildim bileli hislerimle kavgam sürdüyse bugünde mi devam etmek zorundaydı 30"uma 3 kala bu amansız acılar... Ben degildim ki suçlu.... acep benden af diler miydi on sekiz yaşım, yaptıklarına dair... Sevda gazetende sür manşettim ben... Düşen değerimi yitirilen heyecanları anımsarım şimdi.. bende olduğu kadar sevgide yitirmiş miydi bir şeyler, kendinden ve senden... ışığıyla arar mıydı seni benim gibi o sevda, dibinde.. ama hiç bulamayacağı bir yerde... yazardım ben seni, olmasan da... hiç okunmamış bir yürekte söylenecek bana, terk edilmiş ben, yaşayan çocukluğum, ve unutulmamış ve unutulmayacak olan senle... ve yine senin olan ama unuttuğumuz bir şekilde... sevenlerin beddualarına verili en güzel cevap mı bu yoksa bana verilen bir "ah" hakkımı ... Tutsak aldı yalnızlığım beni, ne yüreğimde unuttuğum rüyalar yansır artık gecelere... ne aynalar hastalanır artık senin bir gülümsemende, Vazgeçmek neydi, bilmiyorum ama bu olsa gerek... Çünkü ben artık en kavgalı hissimle ayrıldım... Çünkü ben artık ümit edemiyorum... Ümit terkederken son golünü atmadanda gitmedi. elbet... Kurtuldum sandım ama kurtulmuş muydum ??? İçimi kemiren bu yeni bela da neydi? Nefret ?!?!??!

0pen your minD
  2. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    swordofdarkness
    swordofdarkness's avatar
    Erkek
    Ne gidenlere ağladık, ne gelenlere gülebildik,
    Ne kaybolan duyguları aradık karanlıklarımızda,
    Ne kırık kalbimizi toparlayabildik.
    Ne de gitmeyi becerebildik uzaklara...

Bütün suç bizimdi aslında, bizim sevdamızın...
    Ölüme bu kadar yakın gitmeye bu kadar uzakken,
    Karşılıksız aşklarımızda tek dert ortağımız kadehlerdi;
    Soğuk, yalnız çaresiz gecelerin içinden gelen.

Bir gün daha doğar gecenin içinden,
    Bir tek biz varız karanlıklar içinde,
    Karanlık dehlizlerin soğukluğunun içinde,
    Bir ışık ararız yolumuzu aydınlatan.

Yeni sevdalara yelken açmak istedik,
    Eskileri unutmak,
    Ama ne sarı odalardan kurtulduk,
    Ne bitmez yalnızlığımızdan.

Ölümü düşündük saatlerce,
    Sabahın ışıkları bize bakarken,
    Ne ayrılığı yaşadık anlayarak
    Ne mutluluğu paylaşacak birini bulduk.

Perişan halimize acırdı dışardan bakanlar,
    Ne dostlar kalmıştı, ne sevgililer,
    Mecnun bizden ilham alır haldeydi sanki
    İlahi aşkların gölgesinde....

Kısa Pantolon, Paslı Çakı, Dizde Kabuk Bağlamış Yara, Kısa Çakı, Paslı Pantolon, Yarası Gözde Kalmış Kabuk
  3. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    burculi
    burculi's avatar
    Dişi
    dünya dönüyor ya nefes alabiliyoruz ya gerisini boşverrrr gitsinnn amann beeeeee...!!

''-Hayatım boyunca senin gibi bir kız aradım.. -Hayatım boyunca senin gibi erkeklerden kaçtım...''
  4. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    mantus
    mantus's avatar
    Erkek
    TEK KİŞİLİK SUİTTE ÇİFT KİŞİLİK CİNAYET

Bir kimlik balkonu istiyorum,manzarası ekose.Sarı kız çocukları bir yurt bulmuşlar,sınırlarını çiziyorlar seksek oynayarak.Taş çizgide kalıyor,yanıyor bütün sebepsiz yıldızlar.Bu gece Ethan Hawke gelmeli ve bana bir tokat atmalı.Sonra oturup onunla Scrabble oynamalıyız sabaha kadar,ellerimizde vermut kadehleri,önümüzde vişne tabağı.Aklımızda Neruda'dan mısralar.

Bir kömür sobası istiyorum,içinde sevgili tutuşturacak.Çok karanlık bir klavyeyle yazıyorum adımı pankartlara.İsmimin son harfinde elektrik kesiliyor,anlamsız kalıyor anlattığım hatıralar.Bu gece Albert Einstein gelmeli buraya ve bana bir tekme atmalı.Sonra oturup onunla -tuhaf ama- eşli pişti oynamalıyız sabaha kadar,ellerimizde jilet kesikleri,önümüzde beyaz leblebi tabağı.Aklımızda Aragon'dan mısralar.

Bir filarmoni orkestrası istiyorum,yalnız benim için çalacak.Çocukluğumu hizaya sokacak bir eş arıyorum gazetenin iş ilanlarında.Ettiğim telefonlar yüzüme kapatılıyor en ağır,en sakil küfürlerle;

Erdemin zarafetinde küle bulanıyorum.Beni elbette anlamıyorlar.Bu gece ilk otuzbirimi çektiğim hayal kahramanı gelmeli buraya ve bana bir yumruk atmalı.Sonra oturup onunla sessiz film oynamalıyız sabaha kadar,ellerimizde puf börekleri,önümüzde bir garnitür tabağı.Aklımızda Lorca'dan mısralar.

Bir toplu katliam istiyorum,geçmişimi fısıldayan resim albümünde.Hangisi daha hızlı yaşandı,hangisi öldü,hangisi nefretle sayıklıyor beni;tüm bunları yalanlayacak.Yırttığım vesikalık fotoğraflarla skoru yükseltiyorum gibi sanki,evet,beni bu savruluş aklayacak.Yüzlercesini yok ediyorum ,yüzlercesini mahvediyorum,yüzlercesini kahrediyorum.Beni bu infial tutuklayacak.Bu gece öldürdüğüm ilk aşkım gelmeli buraya ve bana bir çiçek atmalı.Sonra oturup onunla bütün taşları piyon olan satranç oynamalıyız sabaha kadar,elimizde kağıttan gemiler,önümüzde bir Pearl Harbor tabağı.Aklımızda sarfedilmemiş mısralar.
    harakiri çocukları

Labirentten çıktığında karşında beliren kocaman düzlükte yolunu daha kolay bulacağını mı sanıyordun ?
  5. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    iLginc
    iLginc's avatar
    Erkek
    bu tarz guzel yazilar icin bir topic actim hem yazilar bir topicte toplanir hemde fazla topic olusmaz forumda kasilmaz

burdan devam edelim http://www.tahribat.com/forumdisplayfolder.asp?folderid=5751 hadi kolay gele

ahmet cakar'in hastane de muhtemelen sarf ettigi sozler "simdi doktor bey size birkac sorum olacak. biiirrr kac kursun yedim ikiii senin doktorluk belgen nerdee uccc sen neden oyle tip tip bakiyorsun aptallik mi var sende bakin dikkat buyrun aptalsiniz demiyorum aptallik mi var diyorum"
  6. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    cLust3R
    cLust3R's avatar
    Erkek
    olay ne bn anlamadım ? :D
Toplam Hit: 2094 Toplam Mesaj: 6