folder Tahribat.com Forumları
linefolder Eğitim & Ödev & Bilimsel Döküman
linefolder Öğrenim Durum Belgesi İle Geçici Mezuniyet Belgesi Farkı ?

Öğrenim Durum Belgesi İle Geçici Mezuniyet Belgesi Farkı ?

1. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    seagate189
    seagate189's avatar
    Erkek

Hocalar dgs ile açıköğretime kayıt yapacam başvuru belgesi olarak öğrenim belgesi (diplomanın veya geçiçi mezuniyet belgesini onaylı fotokopisi) diye bir açıklaması var.Diplomamız hazırlanmamış geçiçi mezuniyet belgeside vermiyorlar.

şöyle  bir evrak var bende

konu : öğrenim durumu 

ilgili makama kimliği yazılı x şahıs şu tarihte üniversitemizden mezun olmuştur.Diploması hazırlanmadığından işbu belge ilgilinin isteği üzerine kendisine verilmiştir .

bu belge ile kayıt yaptırabilirmiyim sizce ?

seagate189 tarafından 21/Eki/16 17:05 tarihinde düzenlenmiştir

Safir T-14 -- Sarsılmaz Kılınç 2000 light -- Browning Hp Mk3-- Derya Mk-12 --------
  2. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    DuPi
    DuPi's avatar
    Erkek

evet işe yarar bir belgedir.

Ne zaman birşey öğrenmek istesem, Birden Vaktim Kalmıyor ?
  3. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    antivir-US
    antivir-US's avatar
    Erkek

benzer bir durum bi arkadaşın başına gelmişti.

Kendisi üni öğrencisiydi, aynı zamanda da açıköğretime kayıt yaptırmak istedi. Üniversite, lise diplomasını vermiyor, sadece geçici bir belge veriyor. AÖF de o belgeyi kabul etmiyor illa ki diploma istiyordu. İş bi türlü çözülmüyordu. En sonunda gittik bir notere, verdik üniversitenin verdiği kağıdı ağlaya ağlaya yalvar yakar durumu anlattık noterden o kağıdı zorla onaylattık, aynı eziyeti AÖF bürosunda da kavga dövüş yaptık, zorla kabul ettirdik.

amına koyim nasıl bir ülke burası? Devlet kendi verdiği belgeyi kabul etmiyor, kendi kurumlarına güvenmiyor, ortada da bir boşluk var iş yürümüyor. Bir de nasıl bir iştir, bu ülkede kavga her kapıyı açıyor... Kavga etmesen işin yürümüyor, kurallar hep esnek amk.

Camınızı kırar, duvarınıza işer, bisikletinize biner, tekerini keser, arabanızı çizer, zilinize basar kaçarım. Kısacası ben annenizin sokağa çıkarken uzak dur dediği çocuklardan biriyim.
Toplam Hit: 1216 Toplam Mesaj: 3
aöf anadolu üniversitesi