Okulda İmza Toplamak

1. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    erebos
    erebos's avatar
    Erkek

Uzunca sorunlardan bahsedip sizi sıkmak istemem,zaten ileride açıcam konuyu.Konu hakkında kısaca bilgi vermek gerekirse, Yeni bir kampus alındı,oraya geçmek istiyoruz ancak bizim fakultede fahıl olmak uzere 2 fakulte şuanki BİNA da kalacak.Ancak tabi kesin değil oyüzden kesin olmadan birşeyler yapmaya çalışıyoruz,geçerli ve mantıklı sebeblerimizde var çoğu hocada bizimle aynı fikirde( zaten onlarda söyliyecekmiş).Eğer istenirsede çook rahat bir şekildede geçilebilir.

Okulda imza toplama(toplatma) nın suç olduğu  bunu yapmadan önce izin alınması gerektiğini söylediler.

İzin dekanlıktanmı yoksa rektörlüktenmi alınıcak, bu izni vermeme gibi bir şey sozkonusumu?

Birde tahminim okuldaki öğrenci nufunusun en azından %80 inden imza alırız,eğer böyle birşey olursa gereğini yaparlarmı?

Veya istediğimiz şeyin yapılması için Negibi başka uygulamalar var.(ayrıca dilekçe yazıcaz)

Ayrıca,konu hakkında  örnek alabileceğim bir dilekçe varmı en azından şablon

Not:Konu hakkında kesin ve iyi cevaplar bulamadığım için(internette) konuyu gizlemedim,o yuzden okulla alakalı şeyleri bir başka konuya saklıyorum bilginize

Zira Kalemler kaldırılmış,sayfalar kurumuştur.
  2. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    unbalanced
    unbalanced's avatar
    Erkek

dekanlıktan izin alabilirsin, veremezlerse zaten rektörlüğe yönlendirirler.

ayrıca imzayı tek bir kağıda attırmayın,  ben de zamanında toplamıştım, dilekçe şeklinde çıktı aldık ve ilgili kişi oraya imzasını attı. bu şekilde yapılması gerektiğini hoca demişti

Ülkesini Seven Her Türk Vatandasi, Ülkesinin Sessiz Istilasi'na karsi durmak zorunda.
  3. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    erebos
    erebos's avatar
    Erkek
    unbalanced bunu yazdı

dekanlıktan izin alabilirsin, veremezlerse zaten rektörlüğe yönlendirirler.

ayrıca imzayı tek bir kağıda attırmayın,  ben de zamanında toplamıştım, dilekçe şeklinde çıktı aldık ve ilgili kişi oraya imzasını attı. bu şekilde yapılması gerektiğini hoca demişti

Nasıl yani, benim aklımda, A4 kağıdı koyucaz gelene geçene'yaz bakayım adını soyadını numaranı,at şuraya imzani' olacak diye tahmin ediyodum:)

O dediğiniz nasıl oluyo? :)

4. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    erebos
    erebos's avatar
    Erkek

up olsun

Toplam Hit: 1088 Toplam Mesaj: 4