Online Takı Dükkanı Açtık, Ziyaretlerinizi Beklerim
-
Selamlar,
Eşim heves etti ve takı satmaya başladı. Bayanlara özel takılar var şuanda. Kolye, küpe, bileklik, yüzük vb. Ürünlerin çoğu çelik ve bazıları altın kaplama.
Shopier üzerinden satışları gerçekleştiriyor. Stok bilgisi vs orada mevcut ayrıca daha fazla detay için instagram hesabına da göz atabilirsiniz.
Shopier Linki : Shopier
Instagram Linki : Instagram
Müridlere özel shopier'de 20tl indirim kodu tanımladı. İndirim kodu kısmına TBT20 yazıp kullanabilirsiniz.
Yıl sonu geliyor eşinize kız arkadaşınıza hediye almak isteyebilirsiniz (:
-
Hayırlı işler. Hocam video çekip Tiktok'a atın açıklamayada Insta sayfasının linkini bırakın. Tiktok'un algoritması aşırı isabetli. Videoyu bu tarz şeylerden hoşlanan kadınların önüne çıkartır.
Tiktok'ta videonuzun öne çıkması için müzik seçimin son dönemin hit seslerinden olmalı. Mesala şu kedi remixini videonuza koyun boş duvarı bile çekseniz keşfettesiniz artık.
https://www.youtube.com/watch?v=-YbnmOJtLI0
mkyb tarafından 06/Ara/23 15:00 tarihinde düzenlenmiştir -
hayırlı olsun resimleri beyaz değil kadife koyu lacivert siyah zeminde daha yakın çekimle yaparsa daha güzel duruyor.
bizim arkadaşlar beyaz kullanırlen bir tanesi siyah kullandı daha çok alınıyordu .daha ağır duruyordu ürünleri
diğer bir şahısta kadife ten renginde koydu
birde yastık oluyor ya bileklikler için ona takıp çeksin biden fazla resim yaparsa daha iyi olur
birde hiç açıklama girmemiş mesela çelik zirkon yada ne bileyim özrlliği ne ise onu yazsın derim ben
-
Benim de yapmayı istediğim bir iş bu olay.
Fikir vermesi açısından, işler nasıl hocam satış oluyormu
-
Euzu billahi mineşşeytanirracim.
Esselamu aleyküm ve rahmetullahi ve berekatüh.
Hayırlı işler dilerim.
Kolay gelsin.
-
CEO bunu yazdı
Selam hocam, eşim ilgileniyor ama gördüğüm kadarıyla şimdiye kadar 20 30 adet satış yaptı, (eş dost + tanımadıklara)
Reklam vs vermedik henüz, bir kaç ay daha bekleyip ürünlerin adetini artırıp reklam verebiliriz daha büyük kitlelere ulaşmak için. Kısmet :D
Ben daha büyük düşündüm ilk başta, 8 10m2 dükkan açalım dedim ama yanaşmadı :D Şimdi uğraşıyor kendisi ben çok anlamıyorum :D
-
GodKlaus bunu yazdıCEO bunu yazdı
Selam hocam, eşim ilgileniyor ama gördüğüm kadarıyla şimdiye kadar 20 30 adet satış yaptı, (eş dost + tanımadıklara)
Reklam vs vermedik henüz, bir kaç ay daha bekleyip ürünlerin adetini artırıp reklam verebiliriz daha büyük kitlelere ulaşmak için. Kısmet :D
Ben daha büyük düşündüm ilk başta, 8 10m2 dükkan açalım dedim ama yanaşmadı :D Şimdi uğraşıyor kendisi ben çok anlamıyorum :D
cok guvenilir akli basinda 6 kadin taniyorsaniz anne snneanne gibi ise karismayacak .. masrafsiz is kurabilirsiniz.
son kooperatif konuma bakarsan ayrintili yazdim
-
CEO bunu yazdı
online bilmiyorum ama iyi bir yerde minik bir tezgah bile acsan ev gecinir. 2 ay icinde 100.000 kazandirdi ben sahidim. ama yer önemli.
turistik yerlerde yazin paraya para demezsin..
-
Up ! olsun güzel gardaşıma.