Opera + İdm
-
Opera kullanan müridlere iki sorum olacak idm den operayı seçtiğim halde videoların üstünde indirme bağlantısı çıkmıyo başka bi yerden ayarmı yapmak lazımki ? Ayrıca karizmatik metin editörüde çalışmıyo operada bu bendemi böyle herkeste aynı sorun varmı? Edit: Ben cümleleri alt satıra geçerek yazmama rağmen opera yanyana dizmiş chrome a dönüş görünüyo gibi..
-
ben ayar yapmadıgım halde videoda çıkıyo idman ek olarak karizmatik metin editörü bendede çalışmıyo operanın genelinde sanırım aynı sorun var .
-
http://hotfile.com/dl/86868529/bfb2add/Internet_Download_Manager_5.20_FULL.rar.html
son sürümünü kur hocam sorunsuz...
-
Eyw hocam bende son sürüm kullanıyorum demekki ayarları kurcalarken karıştırdım biyerleri tekrar bakayım
-
kaldır tekrar kur o zaman sorun çözülür...
-
son sürüm 6.03 değilmi. ben betasını kullanıyorum operada işliyo valla .
-
chromede işliyomu deniyen warmı
-
Hocam aşağıdaki ayarları bi gözden geçir derim...
Explosive bunu yazdı:
-----------------------------
chromede işliyomu deniyen warmı
-----------------------------Denedim fakat facebook'da video izlerken direkt indirmeye çalışıyor ve browser üzerinden izlemek mümkün olmadığından Chrome kapattım.
-
operanın Flash Video Downloader eklentisi var. onu kur.
-
Hallettim saolun. araçlar - tercihler - gelişmiş - indirmeler - dosya uzantıları(avi , mpg ,jpg vs) idm ye tanımla. Şuda dursun birinin işine yara belki
-
ıdm ve opera uyumsuz hocam firefox + ıdm en iyisi bu tarayılar arası
Toplam Hit: 2821 Toplam Mesaj: 11